Dizinin sıkı takipçileri dizinin son bölümü biter bitmez hemen internet arama motorlarında Afili Aşk 35.bölüm fragman araştırmasını yaptı. Dizinin son bölümü heyecanlı dakikalara sahne olurken Kerem ile Ayşe'nin eğlenceli bir o kadar da duygusal aşk hikayesini izleyenler ekran başına kitledi.

Afili Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

AFİLİ AŞK 35.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

AFİLİ AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kerem ve Ayşe yaşamış oldukları efsane aşka bile kafa tutarlar. Kerem inatçı Ayşe ise daha çok inatçıdır. Kerem ve Ceyda Ayşe ise Ömer'le mutluluk pozları verir.

Kerem'in kafasında bazı soru işaretleri vardır. Ömer'in Ayşe ile hatıraların olduğu yüzüğün hikayesi Kerem'i kuşkulandırır. Kerem Ömer ile alakalı düşüncelerinde haklı çıkacak mı? Ayşe Ömer'in desteğiyle, atölyedeki işleri lehine çevirmek için çalışır fakat her seferinde Kerem engeline takılır.

Muhsin Kenan'ı dolandıran kişiyle ilgili araştırmalar neticesinde bir fotoğrafa ulaşır. Kerem vede Ayşe fotoğraftaki adamın peşine düşer. İkili ipuçlarını takip yapar fakat başlarına büyük bela alır.

Elleri silahlı adamlardan kaçarlarken saklanmış oldukları yerde ölüm tehlikesiyle karşı karşıya gelirler. Kerem ilk defa Ayşe'yi gerçekten kaybetmek düşüncesiyle korku dolu anlar yasar. Kerem ise Ayşe'yi gerçekten kurtarabilecek midir?