Eser Yenenler Öldü mü? Şokkk! ESER YENENLER KİMDİR?

Eser Yenenler öldü mü, Eser Yenenler hakkında çıkan haberler doğru mu, yalan mı burada. Eser Yenenler kimdir? İşte detaylar haberimizde.

Eser Yenenler Öldü mü? Şokkk! ESER YENENLER KİMDİR?

Eser Yenenler öldü mü, Eser Yenenler hakkında çıkan haberler doğru mu, yalan mı burada. Eser Yenenler kimdir? İşte detaylar haberimizde.

07 Ağustos 2015 Cuma 23:18
Eser Yenenler Öldü mü? Şokkk! ESER YENENLER KİMDİR?

 Eser Yenenler öldü mü, Eser Yenenler hakkında çıkan haberler doğru mu, yalan mı burada. Eser Yenenler kimdir? İşte detaylar haberimizde.Türkiye'nin tanınmış komedi isimlerinden olan Eser Yenenler hakkında sosyal medyada dolaşan haberler hayranlarını üzdü. Sosyal Medyadan çıkan habere göre Eser Yenenler'in kaza geçirdiğini ve öldüğü yönünde dedikodular hızla yayılıyor! Merakla beklenen Eser Yenenler Öldü mü? sorusunun cevabı haber detayında yerini alıyor! 0 4 0  Türkiye'nin tanınmış komedi isimlerinden olan Eser Yenenler hakkında sosyal medyada dolaşan haberler hayranlarını üzdü. 


Sosyal Medyadan çıkan habere göre Eser Yenenler'in kaza geçirdiğini ve öldüğü yönünde dedikodular hızla yayılıyor! Merakla beklenen Eser Yenenler Öldü mü? sorusunun cevabı haber detayında yerini alıyor!  Yaptığımız araştırmaya göre bu haberlerin aslı olmadığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilmiştir. Medya'da çıkan Eser Yenenler Öldü mü?  haberi asparagas haberdir. Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli programın yazarlarından biridir.Ayrıca oldukça yetenekli bir isimdir.Eser Yenenler Nereli? kendisi 14 Şubat 1984 yılında Bursa’da dünyaya gelmiş bir isimdir.Çok küçük yaşlardan itibaren Tiyatroya başlamıştır.İlk ve Orta Okulu Bursa’da okumuştur.Üniversiteyi ise Marmara Üniversitesi İşletme bölümünü okuyarak tamamlamıştır.2 Tane ablası bulunmaktadır.Daha 6 yaşındayken Babasını kaybetmiştir.  Her sene Çakırkeyf adlı rock grubuyla lisenin mezuniyet törenine katılmayı sevmektedir.   Daha sonra Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu’nda, Bursa Devlet Tiyatrosu’nda, İstanbul Akademi Hayat’ta ve son olarak 2006 yılında Yılmaz Erdoğan‘ın yönettiği BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) Mutfak’ta yer almıştır.  Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programında sunuculuk, yazarlık ve oyunculuğu başarıyla yapmış ve herkes tarafından sevilen bir isim haline gelmiştir.   2003 yılı onun için çok önemli bir yıl olmuştur.İlk televizyon tecrübesi Aliye dizisinde Özgür isimli karakterini canlandırarak ün yapmıştır. Bir dönem Star tv’de Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programınıda başarıyla sunmuştur. 

ESER YENENLER FOTO GALERİ

ESER YENENLER KİMDİR 

Hayatı
Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa’da doğmuştur. 11 yaşında tiyatroya başladı. İlk ve orta okulu Bursa’da okudu, Liseyi ise Bursa Gazi Anadolu Lisesi'nde okumuştur. Daha sonra da Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. İki ablası vardır. 6 yaşındayken babası vefat etmiştir.

Oyunculuk Kariyer
Sırasıyla Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu'nda, Bursa Devlet Tiyatrosu'nda, İstanbul Akademi Hayat'ta ve son olarak 2006 yılında Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği BKM Mutfak'ta yer aldı.

BKM Mutfak oyuncularının hazırladığı Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programında sunuculuk, yazarlık ve oyunculuk yaptı.

2003 yılında ilk televizyon tecrübesi olan Aliye dizisinde Özgür karakterini canlandırmıştır. Bir dönem Star TV'de Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programını sunmuştur. BKM Mutfak'tan arkadaşları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile Star TV'de 3+1 programına başladı. Daha sonra Acun Medya yapımcılığında, 3 Adam ismiyle yayınlanmaya başlayan program halen devam etmektedir. Bunun yanında, “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasında, Acun Ilıcalı, Murat Boz ve Özgü Namal ile birlikte jüri üyeliği yapmaktadır.

Filmografisi
Sinema
YılAdıRolNotlar
2010Çok Filim Hareketler BunlarKendisi - Eser YenenlerBaşrol oyuncusu
2009Neşeli HayatTurgutYardımcı Oyuncu
2014Ayı PaddingtonPaddington (seslendirme)Başrol oyuncusu
2015Bana Baba DediBora (Dizi)Başrol oyuncusu
201?Fırıldak Ailesi Orta DünyaAnimasyon (seslendirme)Yardımcı oyuncu
Televizyon
YılAdıRolNotlar
2004AliyeÖzgürYardımcı Oyuncu
2006FırtınaErhanKonuk Oyuncu
2006 - 2007Bir Demet TiyatroKendisi - Eser Yenenler
2008 - 2011Çok Güzel Hareketler BunlarKendisi - Eser YenenlerBaşrol Oyuncusu, Sunucu
2012Eyvah DüşüyorumKendisi - Eser YenenlerYarışma Programı, Sunucu
2013Benzemez Kimse Sana (TV programı)Kendisi - Eser YenenlerKonuk Oyuncu
2013-günümüz3 AdamKendisi - Eser YenenlerTalk Show Programı, Sunucu
2013Yetenek Sizsiniz TürkiyeKendisi - Eser YenenlerYarışma Programı, Jüri
2014Kim Milyoner Olmak İsterKendisi - Eser YenenlerYarışma Programı, Sunucu (bir bölüm)

Yükleniyor...
Son Güncelleme: 07.08.2015 23:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
<strong>Dikkat!</strong> Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sserfgyuohbvzds 1 yıl önce

Sadece tutuyor kilo fdsazr kilometre km e dezavantajları

Avatar
Mustafa 1 yıl önce

İnsanları nereye kadar kandırabilirsiniz

Avatar
derya 2 yıl önce

İyi olduguna coook sevidi

banner122

banner215

banner124

banner154

banner126

banner191