Kayıpların izini süren ve çözülemeyen cnayetleri çözerek her geçen gün ününe ün katmaya devam eden Müge Anlı şimdi de bir aydır kauıp olan 5 yaşındaki YUnus Şahin'in peşinde. 

ATV ekranlarında yyaınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranmaya devam eden 5 yaşındaki Yunus Şahin hala bulunamadı. Annesinin garip tavırları nedeniyle şüheli olarak görüldüğü olayda henüz bir gelişme olmadı.

Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, gündüz kuşağı müge anlı ile tatlı sert programında cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, bulunmamış olayları aydınlatmaya devam ediyor...​

Bu arada Müge Anlı'da çocuğunu arayan ailede babaya da anneye de büyük öfke var. Bu arada olayla ilgili de sosyal medyada pek çok yorum yapılmaya başlandı. İşte o yorumlardan bazıları:

Ya ben de 35 yaşındayım hamur açmasını bmiyorum suç mu . Ya biz toplumda hekimlere köle hizmeci gözü ile baktığımız sürece çözüm olmaz . Anne aglamiyormus ya tam olarak çocukluğunu yaşamadan kişiliği oturmadan anne olmuş . Ya uzaktan yargıları çok kolay .

yalancı bu kadın tlfn baglantmız war deyince ödü kopuyor mügeye bakışları değişiyor hemen.

Bu kadar rahat bır anne cocugunu araması tuhaf. Yuz ıfadesı gayet rahat. Bence baba gercekten cocugu ıcın endıselı. Annede benı huzursuz eden bırsey var.

 Vallahi arkadaşlar köylükle şehirlikle alakası yok bir insan istedikten sonra yapamayacağı isteyipte başaramayacağı şey yoktur yeterki istesin ümmünün içinden gelmemiş yapmak bende bir köylü kızıydım size yemin ederimki köydeyken elimden uçan kuş kurtulmazdı yani her işin üstesinden gelirdim şehir hayatındada öyleyimdir övünmek gibi olmasın ümmü hiç birşeyi öğrenmek istememiş ben ekmek yapmayan kadına kadın demem yani nedir bu ya her şeyi kayın validesinden beklemiş ayıp bir şey tamam kocaya kaçtığında küçükmüştü yaa sonra neden öğrenmeyi istememiş bence onun işine öyle gelmiş girmiş yatmış çıkmış yatmış temizlik yemek hak getire çocuk bakımı sıfır zaten ve gelinen durum ortada keşke her şeye sımsıkı sarılsaydı şimdi o yavrucak nerede olan her zaman çocuklara oluyor yazık vallahi