Kahramanmaraş ve çevresinde toplam binin üzerinde çocuğun kayıp olduğu iddiasını dile getiren Akşener, bu çocukların isimlerini teker teker sayarak, "Kahramanmaraş’ta Yeşilada Apartmanı’nda yaşayan 6 yaşındaki Talha Demirel nerede? Ebrar Sitesi’nde yaşayan Alya Kılınç nerede? Antakya Rönesans Rezidans’ta yaşayan 3 yaşındaki Mustafa Kemal Koşar, 1 yaşındaki Mehmet Akif Koşar nerede? Adıyaman’daki Arzıklar Apartmanı’nda yaşayan 9 yaşındaki Muhammed Enes Demir nerede? 7 yaşındaki ikiz kardeşler Elif ve Esma Yapar, 17 yaşındaki şükran Yapar nerede? Deprem bölgesinde toplamda bine yakın çocuğun kayıp olduğu iddiası var, sadece deprem mağdurları ve kayıp yakınlarıyla dayanışma derneğine 142 kayıp çocuk başvurusu yapılmış. Madem bu çocuklar kayıp değil, neden ailelerin bundan haberi yok? " sorusunu sordu.

Kahramanmaraş'ta Çörekçi Ustaları Yeni Ekmek Kapılarında Üretimde! Kahramanmaraş'ta Çörekçi Ustaları Yeni Ekmek Kapılarında Üretimde!

Akşener, deprem mağduru ve kayıp yakınlarıyla dayanışma derneğine yapılan 142 kayıp çocuk başvurusuna da vurgu yaparak, olayın araştırılması gerektiğini belirtti.