Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş 1. sıra milletvekili adayı Fahrettin Oğuz Tor, Andırın ilçesini ve köylerini ziyaret etti. Andırın'da esnafı ziyaret eden ve destek isteyen Oğuz Tor, daha sonra köy ziyaretlerinde buylundu.

Andırın'ın Kızık, Anacık, Beşbucak köylerinde toplantılar düzenleyen Oğuz Tor, "Andırın'ın hizmet alamayan ilçelerden biri olduğunu" söyledi. Andırın'da halâ yolu olmayan köyler olduğunu söyleyen ve Tor "Ülkeyi otoyollarla donattık, diyen AKP'nin bu iddiasının ne büyük bir yalan olduğunun en büyük ispatı Andırın'dır... AKP'liler gelsin de bu iddialarını Andırın'ın yolu olmayan köylerinde konuşsunlar. İnşallah MHP iktidarı döneminde Andırın'da Andırın gibi hizmet alamayan diğer ilçelerimiz de hizmete doyacaktır" dedi.

Kendisine gösterilen ilgiden çok memnun olduğunu söyleyen Tor "Kahramanmaraş bizimle, Afşin, Göksun Elbistan bizimle, Türkoğlu, Pazarcık, Çağlayancerit, Eközü, Nurhak bizimle... Ve işte bu gün görüyoruz i Andırın bizimle... Kahramanmaraş uyandı ve AKP'nin 12 yıldır anlattığı masalların sonu geldi" diye konuştu...

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ