Birlikteliklerini nikah masası ile sonlandırmak isteyen Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur çifti 24 Ağustos'taki düğün için gün saymaya başladı. Merve Boluğur'un nikah şahidinin Pelin Karahan olduğu açıklanırken, sonrasında bu haberin asılsız olduğu ve gelinin şahitliğini Murat Boz'un eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu'nun yapacağı açıklandı. Peki Murat Boz bu duruma ne diyecek?

Bu durum karşısında ise Sakuçoğlu’nun eski sevgilisi Murat Boz’un yakın dostu olan Murat Dalkılıç'ın düğününe gidip gitmeme konusunda arada kaldığı öğrenildi. Sakuçoğlu’nun, düğüne yeni sevgilisi Beran Benan’le geleceği konuşulurken Boz’un nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu oldu. Çünkü ikili ilişkilerini bitirdikten sonra görüşmeme kararı almıştı. 

ELİZ SAKUÇOĞLU KİMDİR?

Üç yıl önce Almanya dan Türkiye ye kesin dönüş yapan Sakuçoğlu sadece imaj danışmanlığı değil oyunculuk fotomodellik ve moda tasarımcılığı yapıyor. Ayşe Hatun Önal ın Kalbe Ben ile Sıla nın Kenar Süsü şarkısının klibindeki kıyafetlerini de hazırlayan Sakuçoğlu yakında da kendi giyim markasının ürünlerini açacağı mağazada satmayı planlıyor. Altı yaşındayken Almanya ya gittik. Hayalim moda dünyasında çalışmaktı. 14 yaşında oturduğum şehirde bir mağazada harçlığımı çıkarmak için çalışmaya başladım. Hafta sonları satış rekorları kırıyordum. Benim seçtiğim kombinasyon iki saat içinde satılıyordu. Bunun üzerine marka danışmanlığı teklifi geldi. Mağazanın İtalya dan alışverişlerini ben yapmaya başladım. Sonra Bremen de yaşamaya ve orada ünlülerin alışveriş yaptığı bir mağazanın atölyesinde tasarımcılık yapmaya başladım.

     
1992 yılında babamla boşandığı için annem İstanbul da yaşıyordu. Onun yanına İstanbul a geldim. Hülya Koçyiğit Ediz Hun gibi starların oynadığı Asla Unutma dizisinde üç bölüm oynadım. Müjdat Gezen Sanat Merkezi nde sekiz ay akşam kursunda oyunculuk eğitimi aldım.