Muş’ta bir işletme sahibi, 21. Çocuklar Balkan Karate Şampiyonası’nda birinci olan Muhammed Taha Yıldırım’ı iftar yemeğinde ağırlayarak altınla ödüllendirdi.
Ofis Ocakbaşı işletmesi, 27-29 Mayıs tarihleri arasında Sırbistan’ın ev sahipliği yaptığı 11 ülkeden 831 sporcunun katıldığı 21. Çocuklar Balkan Karate Şampiyonası’nda 12 Yaş Bay Kumite 35 Kg’da Türkiye’yi temsil ederek birinci olan Muhammed Taha Yıldırım’ı ağırladı. İşletme sahibi Mazhar Yolcu, Balkan Şampiyonu’nu altınla ödüllendirerek tebrik etti. Muş’tan böyle başarılı sporcuların çıkmasının çok önemli bulduğunu belirten Yolcu, “Amacımız gençleri spora özendirmek ve gençlerin spora yönlenmesine katkıda bulunmak için bu ödül törenini düzenledik ve başarılı sporcumuza altın hediye ettik. İlimiz özellikle çatışmalarla savaşlarla değil de böyle sportif başarılarla ön plana çıkması bizi gururlandırdı sporcumuzu kutluyorum” dedi.
Öğrencisine gösterilen ilgiden dolayı işletme sahibine teşekkür eden Karete Milli Takım Antrenörü Mehmet Topal ise, “Öncelikle öğrencimi tebrik ediyorum, balkan şampiyonu oldu. Daha önce iki kere Türkiye şampiyonu oldu ve uluslararası şampiyon oldu onu yürekten kutluyorum. Ofis ocak başı işletmesine ve çalışanlarına çok teşekkür ederim. Başarılı sporcumuzu altın ile ödüllendirdiler siz basın mensuplarında teşekkür ederim. Herkesi karateye bekliyorum. Karate bir sanattır fiziksel olarak ve beyinsel olarak geliştirir” şeklinde konuştu.