Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ve Vangölü Elektrik Perakende Satış A.Ş (VEPSAŞ) Muş İl Müdürlüğü ile ilçe şefliklerindeki çalışan personeller iftarda buluştu.
Muş ve ilçelerinde faaliyet gösteren VEDAŞ ile VEPSAŞ İl Müdürlüğü ve ilçe şefliklerinde çalışan 400’ün üzerindeki personel, bir çatı altında toplanarak iftar açtı. İldeki bir restoranda düzenlenen iftarda konuşan VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okutucu, amaçlarının bölgeye bağlı çalışan personellerle bir araya gelerek kaynaşmayı sağlamak olduğunu belirterek, ”Bilindiği gibi işimiz çok zor sahada her yerde çalışıyoruz. Yaklaşık 2 bin personelimiz var. Bu 2 bin personelimizle birlikte hem Ramazanın bereketinden faydalanmak hemde birlik ve beraberliği sağlamak. Çünkü bunun dışında bir araya gelmemiz mümkün değil. İnşallah bunu geleneksel hale getiririz ve önümüzdeki yıllarda da bunu gelenekselleştiririz“ dedi.
VEDAŞ VE VEPSAŞ olarak yaklaşık 2 bin kişi ile bölgeye bağlı 4 ilde çalışan personellerle iftarda bir araya geldiklerini ifade eden VEPSAŞ Şirket Müdürü Murat Taş ise, “Buradaki temel amacımız çalışın bütün personelimizle bir araya gelerek kaynaşmayı sağlamaktır. Şirketimizin böyle bir prensibi var. Başta kayıp kaçakla mücadele olmak üzere zaten sıkıntılı bir iş yapıyoruz. Hatlarla mücadele bakım onarımla yapılan işler çok zor ve riskli işler. Bu açıdan iftarı fırsat bularak bir araya gelmek istedik” şeklinde konuştu.
Düzenlenen iftar yemeğinin ardından İl Müdürü Eşref Şentürk’te bir teşekkür konuşması yaparak iftar sona erdi.