Türkiye Survivor yarışmacısı Nisa Bölükbaşı'nın Nagihan Karadere için ortaya attığı "doping yaptı" iddialarını konuşuyor. Dün gece sosyal medyada da gündem olan bu iddialarla ilgili olarak çok sayıda kişi Nisa Bölükbaşı'na sahip çıkarken, ürkiye Atletizm Federasyonu'da bir açıklama yapmak zorunda kaldı. 

Türkiye Atletizm Federasyonu, 400 metre engelli branşında 55.09'luk Türkiye rekorunu 2011'den bu yana elinde tutan eski milli atlet Nagihan Karadere'nin dopingden yakalandığı iddiasının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

BİLEREK Mİ ERKEN ÇIKTI?

Nagihan Karadere 2012 yılınd yapılan Londra Olimpiyatlarında atletizm 400 metre engelli seçmelerinde yarışa erken başlayınca diskalifiye edildi. Nagihan bu olay için üzgün görünse de ortaya şok bir iddia atıldı. O dçnemde de gündeme gelen o iddiaya göre Nagihan Karadere doping yapmış, teste girmemek ve doping yaptığı ortaya çıkmasın diye de bilerk erken çıkarak diskalifiye olmuştu. Bu konu 2012 yılında da gündem egeldi ancak o dönem başka bir açıklama yapıladı.

NAGİHAN - NİSA SAVAŞI OLAYI BU DURUMA GETİRDİ

Nagihan ve Nisa arasındaki gerginlik günlerdir sürüyor. Nagihan Karadere konseyde psikolojik sorunlar yaşadığını belirterek kızıyla ilgili problemler yaşadığını belirtti. Nisa ve Nagihan arasında ise doping ve steroid diyalogu dikkat çekti. 

Nagihan, ''Nisa'nın bir söylemi olmuş. Steroidlerin beynini yakamış gibi.'' diyerek cümlesine devam etti. 

Konseyde Nisa, Nagihan için ''Senin bu steroidlerin beynini yakmış.'' ifadesini kullandı. 

Yeni bölüm fragmanında Nisa, ''Daha önce bu problemleri olduğunu biliyorum. Doping testinden yakalandın ya...'' dedi. 

Nagihan ise, ''Ben dopingden yakalanmadım. 11 yıllık rekorum hala orada bekliyor.'' yanıtını verdi. 

NAGİHAN KARADERE NİSA İÇN NE DEDİ?

Konseyde olayın bu duruma gelmesinin nedeni olarak Nagihan Karadere'nin Nisa Bölükbaşı için söylediği ama kesilen sözler olduğu iddia ediliyor. Gönüllüler fanları dounulmazlık oyununda Nagihan'ın kayırıldığını, Nagihan'ın oyunu sabote ettiğini, konseyde kesilen konuşmasında Nisa'ya ağır hakaretler ettiği ve durumun bu yüzden bu noktaya geldiği iddia ediliyor. 

Nagihan Karadere diskalifiye oldu

Nisa fanlarının bu gece de sosyal medyada gündem olması bekleniyor.