Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele edecek olan Nevşehir spor Fas asıllı Belçikalı futbolcu Rıdwane Bouchıbtı ile anlaştı.
Bu sene o sen amatörde son sene sloganı ile yola çıkan Nevşehir spor Fas asıllı Belçikalı futbolcu Rıdwane Bouchıbtı ile anlaştı. Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici ile bir süre görüşen Belçikalı futbolcu Rıdwane kırmızı beyazlı Nevşehir spor ile bir yıllığına anlaştı. Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici yaptığı açıklamada şampiyonluk parolasıyla çıkmış olduğumuz yeni sezon öncesi Fas asıllı Belçikalı futbolcu ile bir yıllığına anlaşmış bulunuyoruz dedi. Leblebici, “ Bu sen o sene amatörde son sene parolasıyla yola çıkmış olduğumuz yeni sezon öncesinde yabancı futbolcu transferlerimizi noktalamış bulunuyoruz. Yeni sezon öncesi Fas asıllı Belçikalı futbolcu Rıdwane Bouchıbtı ile kendisini 1 yıllığına Nevşehir sporun başarısı için anlaşmış bulunuyoruz. Yeni futbolcumuz şehrimize hayırlı olsun” dedi.
Fas asıllı Belçikalı futbolcu Rıdwane Bouchıbtı ise yaptığı açıklamada, “Formanın hakkını vereceğim. Nevşehirspora geldiğim için son derece mutluyum. Nevşehir sporda şampiyonluk yaşamak istiyorum. Nevşehir spor şampiyon olana kadar buradayım. Bana güvenen yönetim kuruluna ve başkanımız Muzaffer Leblebici’nin güvenlerine boşa çıkartmayacağım” dedi.