Rana Çetin’in CINE5’te sunduğu ‘Asıl Mesele’ programına konuk olan Özge Uzun, 10 yıl önce nikah masasına oturduğu Volkan Üst’le evlerini ayırdıklarını söyledi. Evliliklerini tüm sıkıntılara rağmen çok iyi idare ettiklerini anlatan Uzun, “Boşanmak isteyen taraf ben oldum. Çocukların velayeti bende kalacak. Şartlarda anlaşmaya çalışıyoruz. Volkan iş gereği yurt dışına gidip geldiği için dava uzadı” dedi.
Milyonda bir görülen doğumsal anomalilerle hayata gelen oğlu Dağhan’la birlikte çok zor günler yaşadıklarını anlatan Uzun, şöyle konuştu:
“Ağır travmalar yaşadık. Bu süreçte birbirimizi çok iyi idare ettik. Evliliğimizin bitmesi sadece evladımızla ilgili değil. İki farklı insanın bir araya gelmesi deli işi. Duygusal anlamda birbirimize daha fazla zarar vermemek için ayrılmaya karar verdik.”

BİYOGRAFİSİ
Türk yüzücü ve haber sunucusu. Turizm Otelcilik mezunu olarak mesleğe adım atmıştır. 2000 yılından bu yana NTV'de görev aldıktan sonra; FOX TV, CNN Türk'te haber kuşaklarında izlenen sunucu. 10 Aralık 2012'den itibaren Kanal türk 'te sabah haber kuşağı programı sunmaya başladı. Şu sıralar TV8 'de Özge ile Yeni Hayat isimli programı hazırlayıp sunmaktadır. Profosyonel olarak 12 yıl yüzücü olarak sporla da ilgilendi. Volkan Üst ile evli olan sunucu Özge Uzun iki çocuk sahibidir.


Özge Uzun biyografisi 

Özge Uzun kimdir?

Özge Uzun 22.01.1979 tarihinde doğmuş olup Sunucu olarak görev yapmaktadır. 

Özge Uzun kaç yaşındadır? 

Özge Uzun 22.01.1979 tarihinde doğmuş olup 36 yaşındadır. 

Özge Uzun ne iş yapar? 

Özge Uzun Sunucu olarak görev yapmaktadır. 

Özge Uzun nerelidir? 

Özge Uzun Türkiye vatandaşıdır.