Adıyaman'ın Sümerevler Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana gelen olayda, aralarında daha önce husumet olduğu belirtilen Mehmet D., pide fırınında çalışan Ramazan Karataş'ı bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından kaçan şüpheli, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Kahramanmaraş Polisi Kaçakçılık Operasyonunda 3 Kişiyi Gözaltına Aldı! Kahramanmaraş Polisi Kaçakçılık Operasyonunda 3 Kişiyi Gözaltına Aldı!

Edinilen bilgilere göre, Sümerevler Mahallesi'nde bulunan bir pide fırınında çalışan Ramazan Karataş'ın yanına gelen Mehmet D. ile aralarında bir tartışma çıktı. Tartışmanın hızla büyümesi üzerine Mehmet D., yanında getirdiği ekmek bıçağını kullanarak Karataş'ı bıçakladı. Ardından olay yerinden kaçan şüpheli, polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

photo1704276955 (1)

Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi, ancak ağır yaralanan Ramazan Karataş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Karataş'ın cesedi otopsi için Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayın detaylarına ilişkin yapılan incelemeler sürerken, cinayetin nedeni ve aralarındaki husumet konusuyla ilgili soruşturma başlatıldı. Ramazan Karataş'ın 6 Şubat depreminde birçok yakınını kaybettiği ve hayatta kalan kardeşiyle birlikte esnaflık yaptığı belirtildi.