Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin eşi Esra Tüfenkci, Malatya’da çocukları ve yaşlıları ziyaret etti.
Malatya Valisi Mustafa Toprak’ın eşi Selime Toprak, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın eşi Fatma Zehra Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın eşi Hafize Gürkan, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı’nın eşi Sadiye Kahtalı ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne Bağlı Malatya Huzurevinde kalan yaşlıları ve Miad Sevgi evlerinde kalan çocukları ziyaret eden Esra Tüfenkci yaşlılarla yakından ilgilendi. Esra Tüfenkci, huzurevinde kalan yaşlılarla tek tek selamlaşarak uzun uzun sohbet etti. Yaşlıların sorun ve sıkıntılarını da dinleyen Esra Tüfenkci huzur evi yetkililerinden de bilgiler aldı.
Esra Tüfenkci, bayram öncesi yaşlıların elini öpüp onların hayır dualarını almak için ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Buradaki ortam çok güzel ve çok sıcak. Yaşlılarımızı çok mutlu ve huzurlu gördük. Buradaki ilgi ve alaka çok güzel. Bunun için huzurevi yetkililerimize teşekkür ediyorum. Bu ilgi ve alaka inşallah hep böyle devam eder. Ben şimdiden herkesin Ramazan Bayramını kutluyorum" şeklinde konuştu.
Esra Tüfenkci, beraberindekiler ile birlikte daha sonra Miad Sevgi evlerinde kalan çocukları ziyaret etti. Diğer protokol eşleri ile birlikte buradaki çocuklarla da yakından ilgilenen Esra Tüfenkci çocuklar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.