Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nın kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar’a mesaj gönderdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajında şu ifadeler yer aldı: "Şanlı tarihimiz boyunca nice zaferler kazanmış, başarıyla bizleri gururlandırmış olan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ayrılmaz parçası, Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nın kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Ulusal güvenliğimizin, milli menfaatlerimizin korunmasında en etkili gücümüz olan Kara Kuvvetleri Komutanlığı, cesaretli, disiplinli ve fedakar mensupları, yüksek harekat ve manevra kabiliyeti, caydırıcı kuvvet yapısı, yürüttüğü modernizasyon çalışmaları ile dünyanın saygın orduları arasında yer almaktadır.
Ülkemizde ve dünyada barışın muhafazasını ilke edinen, üstlendiği uluslararası görevlerde de üstün başarılarıyla takdir toplayan Kara Kuvvetlerimizin, yüksek bir vazife şuuruyla yerine getirdiği görev ve sorumluluklarını gelecekte de aynı anlayışla sürdüreceğine inanıyorum. Bu düşüncelerle milletimizin huzur ve emniyetinin teminatı Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nın kuruluş yıl dönümünde, fedakar mensuplarını tebrik ediyor, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum."