CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, okul aile birliklerinin yönetici ve üyeleriyle toplantıda buluştu. Toplantıya katılan Rize Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Osman Erdoğan, "CHP’ye Mehmet Bekaroğlu ile birlikte katıldım." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, JW Marrıot Otel'de, okul aile birliklerinin yönetici ve üyeleriyle bir araya geldi. Aralarında Ankara, İstanbul, Antalya ve Rize’nin bulunduğu 30’ya yakın ilden okul aile birlikleri başkan ve yöneticileriyle gerçekleştirilen toplantı basına kapalı yapıldı. Toplantıya Rize’den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın akrabası Osman Erdoğan da katıldı. Rize Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Osman Erdoğan, son seçime kadar AK Partili olduğunu ve bazı şeyler hoşuna gitmediği için istediği yere geçtiğini söyledi.

Gazetecilerin, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bu düşüncelerinizi ilettiniz mi?' şeklindeki soruya Osman Erdoğan, "Kendisine kim ulaşabiliyor ki rantçıların dışında kimse ulaşamıyor ki." Cevabını verdi. AK Parti’den geçtiğimiz yerel seçimden önce istifa ettiğini belirten Osman Erdoğan, "CHP’ye yeni üye oldum. Saadet Partisi’nden Rize Belediye Meclis Üyesi adayıydım, Mehmet Bekaroğlu hoca ile beraberdim. Birlikte geldik." diye konuştu. İnsanların olması gereken yerde olmasının anormal bir durum olmadığını ifade eden Osman Erdoğan, "Ben fikirlerimde özgür birisiyim. Fikrimde özgün olmak isterim. Hiçbir baskı olmadı. Hiçbir baskı bana sökmez. Bugüne kadar hiçbir baskıya boyun eğmedim. 12 Eylül’de ceza yedim. Devletin sillesini yemiş bir insanım ülkücüydüm." ifadesini kullandı.

Toplantıda ne gibi sorunları dile getirdiği sorulan Erdoğan, "Eğitim. Ülkemizin ana sorunu eğitim. Eğitim sorunu çözülürse her şey çözülür." karşılığını verdi.
Bir gazetecinin 'Kemal Kılıçdaroğlu akrabalığını biliyor muydu?' sorusuna Erdoğan, "Bilmiyordu." dedi. Erdoğan, CHP’ye Mehmet Bekaroğlu ile birlikte katıldığını söyledi.