Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Lütfi Elvan, koalisyon çalışmalarıyla ilgili yoğun bir süreçten geçtiklerini söyledi. Elvan, “Bakalım hayırlısı” diyerek, süreci değerlendirdi.

Antalya'da valiliğin düzenlediği protokol bayramlaşma programı Antalya Kültür Merkezi'nde (AKM) yapıldı. Bayramlaşma törenine AK Parti Antalya milletvekilleri Lütfi Elvan, Mustafa Köse, Gökçen Özdoğan Enç, Hüseyin Samani, Antalya Valisi Muammer Türker ve çok sayıda protokol üyeleri katıldı. Bayramlaşma töreninin ardından salonda düzenlenen kokteyle katılan AK Partili vekiller kendilerini uzaktan fotoğraf ve görüntü çeken gazetecileri masalarına davet edip bayramlaşarak sohbet etti.

AK Parti Antalya Milletvekili Lütfi Elvan, basın mensupları ile milletvekillerin hayatını kıyasladı. Gazetecilerin hayatları ile milletvekillerinin hayatlarının aynı olduğunu ifade eden Elvan, ‘Bayramınız nasıl geçiyor?’ sorusuna ise şu şekilde cevap verdi: “Yoğun bir süreçten geçiyoruz. Bakalım hayırlısı. İnşallah iyi olur. Burada siyaset konuşmayalım.”

CHP’LİLERİN GELMEMESİ DİKKAT ÇEKTİ

AK Partili vekiller ve il başkanının tam kadro katıldığı bayramlaşma merasiminde CHP’li hiç kimsenin yer almaması dikkat çekti.