Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, acı feryatların yerini sevinç çığlıklarının aldığı, bombaların değil havai fişeklerin patladığı bayramlar dileğinde bulundu.

Mustafa Kamalak, Ramazan bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajda, milletin ve tüm İslam aleminin bayramını kutladı, Türkiye için birlik, bölgemiz için istikrar, insanlık için ise barış ve huzur dolu bir dünya diledi. Kamalak, başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise kurtuluş olan mübarek Ramazan ayı’nın manevi iklimini geride bırakırken milletin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek, şunları belirtti: “Ne var ki bu bayramda yine coşkularımız yarım, sevinçlerimiz eksik. Çünkü islam dünyasından gelen canhıraş feryatlar, kesif dumanlar sevinçlerimize gölge düşürüyor. Yüreklerimiz, Doğu Türkistanlı, Arakanlı, Filistinli, Yemenli, Libyalı. kardeşlerimizin acısıyla dolu. Bağdat’ta, Şam’da, Halep’te patlayan bombalar sadece düştüğü yeri yakmıyor. “

Oysa herkesin barış ve huzur içinde yaşadığı adil bir dünyayı kurmanın mümkün olduğunu dile getiren Kamalak, “Müslümanların birlik ve kardeşlik içinde yaşadığı bir birlikteliği sağlamak mümkün. Bunun için yapılması gereken ayrılmak, parçalanmak değil, inadına birlik olmaktır. Bizi biz yapan değerlere daha sıkı bağlanmaktır. Gücümüzü birbirimize karşı değil, birbirimizin yardımı için kullanmaktır. Biz Saadet partisi olarak yeryüzünde tek bir mazlum kalmayana kadar bu mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve bütün İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, acı feryatların yerini sevinç çığlıklarının aldığı, bombaların değil havai fişeklerin patladığı bayramlar diliyorum.” temennisini iletti.