Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı Belde Belediye Başkanı Bayram Başol, bazı belediye meclis üyeleri ile birlikte AK Parti'ye geldi. Başol, 'Ziyaretinizin sebebi nedir' sorusuna ise 'Sadece Ziyaret' diye cevap verdi.

Yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Belediye Başkanlığını kazanan Bayram Başol, geçtiğimiz günlerde noter kanalı ile partisinden istifa etmişti. AK Parti'ye geçeceği yönünde iddialar çıkan Başol, akşam saatlerinde beraberinde AK Parti Ormanlı Belde Başkanı İsmail Üstün, MHP'li belediye meclis üyeleri Rıza Üstün ve Zeki Ergün ile birlikte AK Parti ilçe başkanlığına geldi. Bayram Başol, kendisine yöneltilen 'Ziyaretinizin sebebi nedir?' sorusunu ' Sadece ziyaret olarak' cevapladı.

2009 yılında AK Parti'den Ormanlı Belediye Başkan Adayı olan Bayram Başol, seçimleri kaybetmiş, 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde aday adayı olduğu AK Parti'den aday gösterilmeyince Cumhuriyet Halk Partisi'ne gitmiş, burada da aday gösterilmeyince Milliyetçi Hareket Partisi'nden aday olarak seçimleri kazanmıştı.