Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın MHP lideri Devlet Bahçeli’ye yönelik 'Çoluğu çocuğu yok' sözlerine tepki gösterdi. "Mukadderat Allah'ın emridir. Allah emrettiyse evlenirim çoluğum çocuğum olur" diyen Öztürk, "Utanmıyor musun sen koskoca cumhurbaşkanlığı makamında oturuyorsun, çıkıp Devlet Bahçeli’nin çocuğu yok diyorsun. Allah yazmamış ki olmamış" ifadesini kullandı.

Öztürk, Mersin'in Yeniköy, Bekiralanı, Soğucak ve Yüksekoluk mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Öztürk, buradaki açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın MHP lideri Devlet Bahçeli’ye yönelik 'Çoluğu çocuğu yok' şeklindeki sözlerine tepki gösterdi. Erdoğan'ın, Bahçeli'nin çocuğu olmamasını diline doladığını ifade eden Öztürk, "Çıkıp Devlet Bahçeli’nin çocuğu yok diyorsun. Allah yazmamış ki olmamış. Mukadderat Allahın emridir. Allah emrettiyse evlenirim çoluğum çocuğum olur. Senin gibi milletin başına bela olacak bin türlü şey üretmektense, çocuğum olmaması başımın tacıdır benim. Çoluğun çocuğun yiyip yutuyor yetmiyor, aldığın damatlar bile bu milletin kanını emiyor. Efendim suçsuzmuş. Bilal Erdoğan’ın ne günahı varmış? Rıza Zerrab 100 milyon doları bu Bilal Erdoğan’ın neyine verdi? Bunca yetim, fakir fukara varken çıkar bir günde bunlardan birine 5 kuruş ver. Belki haklı, belki masum ama neyin karşılığında verdiğini izah et ki günahını almayalım" şeklinde konuştu.

"Sadece Bilal değil, 12 yıldır o şemsiyenin altında kimleri zengin ettiniz, milletin anasını ağlattınız" diye soran Öztürk şunları kaydetti: "Bir sürü zengin türettiniz. Milletin kesesinden kazandılar, hem de milletin anasına sövdüler. Siz yaptınız bunu. Bu 17-25 Aralık’ın sadece ucu. Milliyetçi Hareket Partisi varsa orada umut vardır, zamanı geldiğinde göreceksiniz. Bizim önce Allah, sonra sizden başka sığınacak yerimiz yok. Bu millete yanlış yapmayız ama millet menfaati için en küçük hesabı bile iyi yaparız."