Saadet Partisi ve Büyük birlik Partisinin oluşturduğu Milli İttifak'ın Ankara milletvekili adayı Remzi Çayır Elmadağ’da pazaryeri ziyareti yaparak vatandaştan destek istedi.

Çayır, pazaryeri ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, vatandaşın artık iktidar değişikliği istediğini belirtti. Çayır, ‘’Artık iktidarın verebileceği bir şey kalmamıştır. Toplumu kamplaştırarak, toplumu ayrıştırarak hâsılat elde etmek isteyenler Elmadağ’ın, Gölbaşı’nın pazarına, sokaklarına gelsinler, halk kavga istemiyor. Halk milletin şu veya bu sebeple ayrıştırılmasını istemiyor. Düşmanlık istemiyor, adaletsizlik istemiyor. Gelir dağılımındaki adaletsizliğin sona ermesini istiyor. Siyasetçi, siyaseti artık rant kapısı olmaktan çıkarmadıkça, bu sistem değişmedikçe ahvalimizin de değişeceği yok.’’ diye konuştu.

'ARTIK KARUNLAŞMAYA YETER, ARTIK HARUNLARIN DA BU ÜLKEDE HAKKI VAR'

İttifakın AK Partiye oy vermek istemeyen kesim için önemli bir alternatif oluşturduğunu ifade eden Çayır, ittifakın bu manada vatandaşa umut olduğunu belirtti. Çayır sözlerine şöyle devam etti: ‘’Artık adaletin hakim olduğu, insanlığın hakim olduğu bir istikbal, bu istikbalin adı Saadet Partisi, Büyük Birlik Partisi ittifakıdır.
Köylü yetiştirdiği ürünü üç beş kuruşa pazarda satmaya çalışırken, öbür tarafta hazineyi soyanlar var, milleti soyanlar var. Yani siyaseti soyma sanatı, zulüm sanatı olarak bilenler var. Artık Karunlaşmaya yeter, artık Harunların da bu ülkede hakkı var ve Harunların da iktidarı lazım.’’ diye konuştu.