TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, dağa hizmet için çıktıklarını söyledi.
TBMM Başkanvekili Aydın, Kahta ilçesinde Haydaran İçme Suyu Projesi çalışma sahasını ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Ziyareti esnasında Ahmet Aydın gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Ramazan ayında dağlara hizmet için çıktıklarını belirterek, “Biz dağa hizmet etmek için çıkıyoruz. Biz birileri gibi çukurlar, hendekler kazıp hizmetin gelmesini engellemeye çalışmıyoruz. Bu aziz mübarek Ramazan ayında oruçlu oruçlu dağa çıktık. Gördüğünüz gibi yüksek bir dağ da yolların açıldığı hizmetin yapıldığı bir dağ. Biz başkaları gibi kör ideolojilerin esiri olarak birilerini ailesinden yuvasından yurdundan kopararak zorla dağa kaçıranlardan değiliz. Tam tersine dağa hizmet için çıkıyoruz. Hem ovaya hem şehre herkese hizmet için biz buradayız. Onların yaptığı tabi ki güzelim ülkemizde bu güzelim milletimizi maalesef kışkırtmak. Onların içine fitne tohumları ekmek. Biz tam tersine işte bu yolları açıyoruz. Ama gönülleri birleştiriyoruz. Şuraları kazıyoruz, birileri gibi çukur kazmıyoruz. Hendekleri kazmıyoruz. Tam tersine hizmet gelsin diye biz çukurları kazıyoruz” dedi.
Aydın konuşmasının devamında, “İşte bizim yaptığımız budur. Bizim yaptığımız fark birileri dediğim gibi hizmeti engellemek için ambulansları durdurmak için, gelen yatırımı engellemek için çukurlar açıyor. Vatandaş gelmesin, millet gelmesin, yatırım gelmesin, hizmet gelmesin, bölge insanı aşa işe kavuşmasın, yatırımlardan faydalanmasın diye çukurları kazarken biz tam tersine iş makinalarını yakanlardan değil iş makinalarını hizmet için çalıştıranlardanız. Bizim farkımız bu halkımız hizmetin en güzeline layık. Bu bağlamda da gerek ovada gerek dağda nerede olursa olsun bu ülkenin 780 bin kilometre karesi her bir metre karesinde hizmet için varız. Dava için varız, millet için varız” ifadelerini kullandı.