Roman Kavurma tarifini bu haberimizde okuyabilirsiniz. Bir Roman mutfağı yemeği olan Roman Kavurma malzemeleri nelerdir? Uykuluk, yürek, böbrek ve ciğerler doğranır ve ayrı ayrı kaplarda ortalama 10 dakika kavrulur. Kavurma işleminden sonra hepsi bir tavada birleştirilir ve bu şekilde 5 dakika daha kavrulur. Tuz ve baharatları eklenerek sunuma hazırlanır.

Roman Kavurma nasıl yapılır? Uykuluk, yürek, böbrek ve ciğerler doğranır ve ayrı ayrı kaplarda ortalama 10 dakika kavrulur. Kavurma işleminden sonra hepsi bir tavada birleştirilir ve bu şekilde 5 dakika daha kavrulur. Tuz ve baharatları eklenerek sunuma hazırlanır.

Roman Kavurma malzemeleri nelerdir?

½ kg uykuluk

½ kg yürek

½ kg böbrek

 300 g ciğer

 1 su bardağı sıvı yağ

½ yemek kaşığı kırmızı toz biber

 1 tatlı kaşığı kekik

Kahramanmaraş'ın Tescilli Çöreği Bayram Sofralarını Şenlendirecek Kahramanmaraş'ın Tescilli Çöreği Bayram Sofralarını Şenlendirecek

 1 tatlı kaşığı tuz