Black Mask İçerdiği Maddeler

Doğal faktörlerin bozulması ve dünyanın doğal yapısının giderek bozulması, biz fark etmesek de cilt sağlığımızı büyük ölçüde etkiliyor diyebiliriz. Bu nedenle cilt bakımın ve cilt bakım ürünlerinin de önemi aynı oranda artıyor. Geçtiğimiz yılın en çok kullanılan ve bir anda herkes tarafında kullanılmaya başlanılan ürünlerinden biri olan yapısı ve içerdiği maddeler nedeniyle kullanıcılarına cilt bakımı konusunda harika sonuçlar veriyor. Birçok kişi söz konusu ürünün internet sitesinde yer alan kullanıcı yorumları kısmında söz konusu ürünü sürekli olarak övüyor. Peki bir diğer adı siyah altın maske olan bu ürünün içeriğinde ne gibi maddeler var?

Siyah altın maske içeriğinde ; aqua tocopherol oil, parfum, glyerin, alcohol denat, copolyol ve dimetcihone gibi maddeler barındırmaktadır. Bu maddeler ise cilt sağlığı konusunda oldukça etkili ve son derece sevilen maddeler olarak bilinmektedir. Bu maddelerin birçok uzman tarafından sıklıkla önerildiği görülmektedir.

Black Mask Fiyatları Nelerdir?

Günümüzde hanımların sıklıkla kullandığı ürün olan black gold mask, işlevleri ve kullanıcılarına vermiş olduğu olumlu sonuçlar sebebiyle oldukça fazla ilgi çeken ürünlerden biridir. Bu nedenle söz konusu ürün hakkında da hanımların beklentileri oldukça fazladır. İşlevi ve popülerliği nedeniyle birçok kişi söz konusu ürünün oldukça pahalı olduğunu düşünür. Ancak bu ürün fiyatı itibari ile oldukça uygun bir üründür.

Söz konusu ürünün 30 günlük kullanım sağlayan 1 kutusu 49 liradan satılmaktadır. Bu ücrete ek olarak da 8 lira kargo ücreti bulunmaktadır. Bunun yanı sıra söz konusu ürünün, 2 aylık kullanım sağlayan 2 kutusu 79 liradan satılmaktadır ve yine buna ek olarak 8 lira kargo ücreti bulunmaktadır. Siyah altın maskenin 3 kutusu ise 119 liradan satılmaktadır ve herhangi bir kargo ücreti gerektirmemektedir. Bu nedenle söz konusu ürünü gönül rahatlığıyla bütçenizi zorlamadan alabilirsiniz.

Black Mask Nasıl Kullanılır?

Hanımlara güzellik konusunda olumlu sonuçlar sağlayan söz konusu ürün kullanımı bakımından da oldukça kolay bir üründür. Söz konusu ürün, elle veya fırça gibi bir aparatla, yüzde ince bir tabaka olacak şekilde kullanılmalıdır. Maske 15-20 dakika kaldıktan sonra yüzden temizlenmeli ve aşırı kullanım yapılmamalıdır. ne diyor öğnremek isteyenler çeşitli formların yorumlar bölümünden bilgi alabilirler.

Black Gold Mask Sipariş ve Teslimat Detayları

Öncelikle belirtmeliyiz ki söz konusu ürünü herhangi bir kozmetik mağazasında bulmanız oldukça zor. Bu ürünün mağazalara satışı yok. Bu nedenle sadece internet üzerinden satış işlemi gerçekleşmektedir. Ancak genel olarak kendi sitesi üzerinden satışının yapılması gerektiği vurgulanmaktadır. Bunun dışında mutlaka tanındık ve bilindik sitelerden sipariş edilmesinin önemi vurgulanmaktadır. Bu ürün satın al butonuna tıklandıktan sonra 72 saat içerisinde kullanıcının eline ulaşır. Ürün elinize ulaştığında bandrolünün olmasına ve faturalı olmasına dikkat etmeniz önerilmektedir.