Sağlık Bakanlığı'nın tüm hastaneleri Merkezi Hekim Randevu Sistemine geçirmesi ile birlikte artık hastanelerdeki kuyruk çilesi son bulmuş oldu. Peki Merkezi Hekim Randevu Sistemi (Mhrs) ile hastane randevusu nasıl alınır? En rahat sistemlerden biri olan Mhrs sistemi ile online olarak ücretsiz ve istediğin zaman randevu alınabiliyor. Peki Merkezi Hekim Randevu Sistemi (Mhrs) ile hastane randevusu nasıl alınır? Mhrs sistemine giriş nasıl yapılır. Tüm cevaplar bu haberimizde sizleri bekliyor....

Devlet Hastanesi Mhrs Randevu Alma Yöntemi - Devlet Hastanesi Mhrs Randevu Alma Sistemi

Sağlık Bakanlığı Tüm Devlet Hastanelerini Merkezi Hekim Randevu Sistemine geçireli hastaların kuyruk çilesi bitti. Hastalar Devlet Hatanesi Randevu alma işlemini üç yolla yapabilir. Bunlardan en rahatı mhrs yani Merkezi Hekim Sistemi. İnternetten online MHRS randevusu tamemen ücretsiz ve istediğin zamanı seçme kolaylığı sunmaktadır. Ayrıca internetten MHRS, Mhrs Randevu, mhrs yeni kayıt, mhrs üye, mhrs portalı, mhrs vatandaş, mhrs giriş, mhrs iptal, mhrs sorgulama, mhrs geçmiş randevu, mhrs yeni üye işlemlerini yapabilirsiniz.


Devlet Hastanesi Randevu Alma İşlemini
1 - Online Mhrs İnternet randevusu olarak işlem yapmak isteyen vatandaşlar www.mhrs.gov.tr adresinden veya www.mhrsistanbul.com sitemizden kısa link ile Sağlık Bakanlığı resmi web sayfasına yönlendirilerek yapabilirsiniz.
2- Alo 182 Mhrs randevu sistemini arayarak canlı oparatörlerden yaralanarak randevu alabilir veya randevu iptal edebilirsiniz.
3- Özellikle yan dal ve bazı branşlarda doğrudan hastaneye müracaat edebilirsiniz.