Şehrin kültür sanat gazetesi Serdivan Ajans, 12 sayıyı geride bırakarak 1 yaşına girdi.
1 Haziran 2015’te yayın hayatına merhaba diyen, farklı içeriğinin yanı sıra tasarımı ile de okurlarının beğenisini toplayan Serdivan Ajans, sanat ve kültür ağırlıklı konu ve konuklarla 1 yılı geride bıraktı.
Şehrin kültür ve sanat nabzını tutan gazete önceki sayılarda olduğu gibi bu ay da dopdolu içeriğiyle okurlarına keyif verecek.
Röportaj kısmında, dünyaca ünlü motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu’nun spor kariyeri ve özel hayatı hakkında hiç bilmediğiniz detayları okuma fırsatı bulurken, yemek kültürü köşemizde, damak tadımızın başköşesinde yer edinen künefenin lezzetine tanıklık edeceksiniz. Gazete, Bilişim ve Sosyal Medya köşelerinde teknolojiye dair yeni gelişmelerin de bulunduğu ilgi çekici konulara yer verirken, Kitap ve Film eki ile ’dram’ konulu birbirinden güzel film ve kitabı da bir araya getirdi.
Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada isteyen herkesin Serdivan Ajans’ın 13. sayısını Serdivan Belediyesi ve Serdivan Fikir Sanat Akademisi’nden ücretsiz olarak temin edebilecekleri belirtildi.