Yapımı tamamlanan Çobanlı İskelesi’nde personeline iftar veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Biz büyük bir aileyiz. Hepimiz yaşadığımız kentin daha güzel, daha yaşanabilir, daha çağdaş bir kent olması için alın teri döküyoruz" dedi.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, belediyenin tüm hizmet birimlerinde görev yapan personele iftar yemeği verdi. Yeni yapılan Çobanlı İskelesi’nde gerçekleştirilen iftar yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve eşi Semiha Yılmaz, Başkanvekili Turan Çakır, Genel Sekreter Coşkun Öncel, Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Yurt, Zennube Albayrak, AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, daire başkanları, belediye personeli ve aileleri katıldı. İftar öncesinde tek tek masaları dolaşan Başkan Yılmaz, personel ve ailelerinin Ramazanını tebrik ederek bol bol fotoğraf çektirdi. Ardından birlikte iftar açıldı.
"BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ"
İftar sonrasında personele hitaben konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, iftar yemeğinde personeliyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Biz büyük bir aileyiz. Hepimiz yaşadığımız kentin Samsun’un daha güzel, daha yaşanabilir, daha çağdaş bir kent olması için alın teri dökmekteyiz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün büyükşehir belediyeleri içerisinde Samsun, en başarılı belediye ise bunlar sizin sayenizde, sizin emeğinizle olmuştur. Sizlerden Allah razı olsun. Hepinizin Mübarek Ramazan ayını kutluyorum. Daha güzel günlerde yine hep beraber olmayı temenni ediyorum" dedi.
"BELEDİYEMİZDEKİ BAYRAMLAŞMAYA MUHAKKAK KATILIN"
Samsun’un Türkiye’nin en huzurlu şehirlerinden biri olduğunu belirten Başkan Yılmaz, Tunceli’ye yaptığı ziyareti hatırlatarak, "Güneydoğu’da Ramazan’ın güzelliği terör olaylarından dolayı yeterince idrak edilemiyor. Bizim burada soframız da bir gönlümüz de bir. Bu yüzden Rabbimize ne kadar şükretsek az" ifadesini kullandı.
Ramazan bayramlaşmasına değinerek personelin bayramlaşmaya katılmasını isteyen Başkan Yılmaz, "Ramazan’ın birinci günü belediyemizde bayramlaşma var. Sizlerden ricam o gün bayramlaşmaya katılın. O aslında şehrin bayramlaşması, benim değil. Şehir bayramlaşıyor. Şehrin mahallelerinden insanlar geliyor bizimle bayramlaşıyor. Ben de samimiyetle söyleyecek olursam gözüm çalışanlarımı orada arıyor. O bakımdan başkan bizi aramaz, fark etmez demeyin. Gelirseniz beni bahtiyar edersiniz. Ben de evlatlarımla, kardeşlerimle bayramlaşmış olurum" şeklinde konuştu.