Başbakan Erdoğan'ın konuşmalarının satır başları;

"BAŞINIZI ASLA ÖNE EĞMEYECEKSİNİZ"

"Siz Türkiye'de oynanmak istenen oyunu görüyorsunuz. Bir zümrenin sizin iradenizi nasıl gasp etmek istediğini çok iyi biliyorsunuz. Başınızı asla öne eğmeyeceksiniz. Çünkü siz milletsiniz, siz inananlardansınız.

"BİZ SABIRLI OLACAĞIZ"

Bütün tuzakların üzerinde hiç merak etmeyin bir tuzak vardır. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar bize millet yeter. Biz sabırlı olacağız. Biz sabırla sanığı 30 Mart'ı bekleyecek söyleyecek sözü orada haykıracağız.

"YANINA CHP, MHP HATTA MARJİNAL SOL ÖRGÜTLERİ ALDI"

Bu paralel yapı yanına CHP'yi alarak yanına MHP'yi alarak yanına malum medyayı alarak, hatta yanına marjinal sol örgütleri alarak, Türkiye ve devlete karşı ahlaksız bir saldırı başlattı. Saklandıkları yerden kasetler yayınlıyorlar. Türkiye düşmanı, millet düşmanı herkesle işbirliği yapıyor Türkiye'yi yıpratmak için herşeyi yapıyorlar.

"35 YILIN BEDELİNİ ÖDEYECEKSİNİZ"

Kainatın immaı Pensilvanya'da siz de Pensilvanya'ya gidiyorsunuz. Şimdi yeni planlar yapıyorsunuz öyle mi? Gereği neyse bedelini ödeyeceksiniz. 35 yılın bedelini ödeyeceksiniz. Bunlar vatansever değil.

"BAŞINIZI AÇIN ÜNİVERSİTEYE ÖYLE GİDİN DEDİLER"

Başbakanı dinleyemezsin, Cumhurbaşkanı'nı dinlediler, ondan sonra da biz yapmadık biraz yiğit olun yiğit. Amaçları için her yol bunlarda meşru, yeri geldiğinde bizim yavrulara 'Başınızı açın üniversiteye gidin' dediler.

"ŞİMDİ RÖPORTAJLAR YAPMAYA BAŞLADI"

28 Şubat'ta yeni bir vahiy mi geldi ki kız öğrencilere başlarınızı açabilirsiniz dedin?  Benim de 2 kızım mağdur oldu. Sonunda ne oldu İHL'lerin yolu açıldı mı? Okullarımızda başı açık başı örtülü bir kavga var mı? Demek ki oluyormuş. Geçen gün Kılıdaroğlu demez mi 'Başörtüsü sorununu ben hallettim' diye. Sizin ne olduğunuzu herkes biliyor.  Şimdi röportajlar yapmaya başladı. Eteklerindekini bir dök."

"40 ÇÜRÜK YUMURTADAN 1 SAĞLAM ÇIKMAZ"

Pensilvanya ne diyor? Ben bugüne kadar oy kullanmadım, kullanmayacağım. Ya ne yapacaksınız imam efendi? Sadece istikamet verecek. AK Parti karşısında en güçlü kim? CHP, oyu ona verin. Kim? MHP oyu ona verin. Bunların yol arkadaşlığı Türkiye'ye hayır getirmez. 40 çürük yumurtadan 1 sağlam yumurta çıkmaz.

"BU OYUNU GÖRÜN"

Türkiye'nin ve milli iradenin yalanlarla, montajlarla esir alınmasına izin vermeyiz. Biz 77 milyonun kardeşçe yaşamasını savunduk. Biz Türkiye'de hiçbir şekilde yeni acılar yaşansın istemiyoruz. Türkiye bu kirli oyunları çok yaşadı, çok gördü. Yeni Ergenekon Pensilvanya ve CHP için insanların ölmesi bir şey ifade etmiyor olabilir. 40 yıldır devletin içinde sinsice örgütlenen bu yapı kendi çıkarları için herşeyi ateşe atıyor. Türkiye'de sağduyulu kişileri bu oyunu görmeye davet ediyorum.

"AK PARTİ GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR"

Kendi kimlikleriyle ortaya çıkmak yerine edepsizliği tercih ediyorlar, sizler bu alçakça saldırıları çok iyi görüyorsunuz. Ben şundan eminim, milletim bu çirkinliği çok net gördü. AK Parti gümbür gümbür yeniden geliyor, millet AK Parti'ye geliyor.

KAHRAMANMARAŞ'A YAPILAN YATIRIMLAR

12 yılda Kahramanmaraş'a ne kadar yardım yaptık biliyor musunuz? 10 katrilyon yatırım yaptık. Kahramanmaraş'a 400 yataklı Necip Fazıl Kısakürek'in adını verdiğimiz bir hastane kazandırdık. Kahramanmaraş Nur dağı, Elbistan şehir geçişi yolunu bölünmüş yol olarak inşa edip bitirdik. Kahramanmaraş-Elbistan yolunun müjdesini beklediğinizi biliyorum, bu müjdeyi veriyorum. Kahramanmaraş ile Elbistan'ı 90 km'lik yolla bağlamayı planlıyoruz. Kahramanmaraş'ın su sorununu çözmek için Ayvalı Barajı'nı kurduk, Adatepe ve Klavuzlu barajlarını kurduk.

"BU BİR İSTİKLAL MÜCADELESİDİR"

30 Mart'ta sandıklarını patlatmanızı bekliyorum, Pensilvanya'ya cevap bekliyorum. Bunların dershaneleri var mı? Çocuklarınızı çekip alın. Devletin okulları bize yeter, bunlara gerek yok. Bunların yayın organlarını da kesinlikle evinize sokmayın. Bizim okuyacağımız dürüst gazetelerimiz çok. Bunların yandaş medyalarına dikkat edelim. Bu bir İstiklal Mücadelesi'dir bunu unutmayın.