Kahramanmaraş'ın önemli ana arterlerinden biri olan Azerbaycan Bulvarı'nda esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Erkoç, vatandaşların taleplerini dinledi. AK Parti Belediye Meclis Üyesi adaylarının da katıldığı ziyaretlerde genci yaşlısı, kadını ve erkeğiyle toplumun tüm kesimleriyle samimi diyaloglar kuran Erkoç, projelerini anlatıp destek istedi.

Özellikle genç kesimin ilgi odağı olan ve güler yüzleriyle karşılanan Erkoç, yeni dönemde hayata geçirecekleri projelerle Kahramanmaraşlı gençlerin yarınlara daha umutla bakmalarını sağlayacaklarını söyledi.

- “YÜREĞİNDE MARAŞ SEVDASI OLAN HERKESE KAPIMIZDA GÖNLÜMÜZDE SONUNA KADAR AÇIK”

30 Mart'ın ardından önem verecekleri en başlıca konularından birinin ortak akıl olacağına vurgu yapan Erkoç, “Yüreğinde Kahramanmaraş sevdası olan herkese kapımızda gönlümüzde sonuna kadar açık” dedi. 

“Benim de Kahramanmaraş için bir fikrim var diyen herkesi dinleyeceğiz” diyen Erkoç, şöyle konuştu:

“Biz Kahramanmaraş sevgisiyle büyüyen insanlarız. Amacımız, derdimiz, özlemimiz bu güzel şehri daha yaşanılabilir bir yer haline getirmek, çocuklarımıza daha güzel bir miras bırakabilmek. Bu düşüncelerle, bu fikirlerle bu gün karşınızdayız. Biz bir taraftan Kahramanmaraş'ımız için en güzel projeleri hazırlarken, diğer taraftan da toplumun tüm kesimlerine kulak verme amacındayız. Yüreğinde Kahramanmaraş sevdası olan herkese kapımızda gönlümüzde sonuna kadar açık. Bu güzel şehrimiz için benim de bir fikrim var diyen herkesi dinleyeceğiz. Çünkü istişare bizim inancımızda en önemli kavramlardan bir tanesi. İşte bu düşüncelerle, 7'den 70'e toplumun tüm kesimleriyle el birliği içerisinde şehrimizi çok güzel yarınlara taşıyacağız.”

Ziyaretleri sırasında esnafların kendine duyduğu güven ve desteğiyle moral bulan Erkoç, bu desteğe layık olacaklarını sözlerine ekledi.