Son 4 aydır devam eden, Kahramanmaraş Büyükşehir ve ilçelerinde Belediye Başkanları adaylarını tespit etmeye yönelik anket çalışmamızda yeni bir aşamaya gelmiş bulunuyoruz.

Bu aşamada Haber46 olarak radikal bir karara imza attık ve Türkiye'de bu güne kadar uygulanmayan bir sistemi denemeye karar verdik.

Pazartesi gününden itibaren başlatacağımız seçim anketinde üyelik şartı olacak ve üye girişi yapmayanlar seçenekleri göremeyecek, oy kullanamayacak.

Peki bunu neden yaptık?
Tüm dünyada bir gerçek var. İnternet anketleri hiç bir zaman gerçekçi sonuçlar vermez. Zira en güvenilir internet sitelerine bile dışarıdan müdahalenin önüne geçmek ne yazık ki  mümkün değil. Aynı bilgisayardan çok sayıda oy kullanmanın çeşitli yolları var. Bu yolları bilen kullanıcılar istedikleri adaylara çok sayıda oy kullanabiliyor. 

Şimdi ne olacak?
Pazartesi gününden itibaren başlatacağımız anketlerde oy kullanmak için üyelik şartı olacak. Sitemize kolayca üye olabilecek ve üye girişi yaptıktan sonra istediğiniz adaya oy kullanacaksınız. Bir ankete ancak bir defa oy kullanılabilecek. 
Bu anketimizde muhtemelen daha az sayıda oy kullanılacak ama daha gerçekçi sonuçlar verecektir.
Anketlerin Haber46'nın 9 yıllık güvenilirliğine zarar vermesinin önüne geçmek için böyle bir uygulama yapmak zorunda kaldık. 

Nasıl Üye Olacaksınız?
Sitemizin en üstünde yer alan ÜYELİK linkini tıklayarak gelen formu doldurabilirsiniz. Formu eksiksiz olarak doldurup GÖNDER butonuna bastıktan sonra e-posta adresinize aktivasyon linki gelecek. Aktivasyon linki e-posta adresinizin GELEN KUTUSU ya da ÖNEMSİZ POSTALAR klasöründe yer alabilir. Aktivasyon linkine tıkladıktan sonra üyeliğiniz aktive olacak. Bu aşamadan sonra yine sitemizin en üstünde yer alan ÜYELİK linkini tıklayarak üye girişi yapabilir ve istediğiniz ankete oy kullanabilirsiniz.



Diğer İlçelerle İlgili Linkler Buradan Peyderpey Yayınlanacaktır