Prof. Dr. Akgemci'ye ziyaretinde eşi Doç. Dr. Emine Güler Akgemci ve MHP İl Kadın Kolları Başkanı Halide Akben eşlik etti. 

Yaşlılarla sohbet eden Akgemci; “Yaşlanmak, istemesek de hayatın kaçınılmaz gerçeği. Allah hepimize sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. Sizler bizim başımızın tacısınız. Sizleri korumak, kollamak, her türlü ihtiyaçlarınızı karşılamak, rahat ettirmek bizlerin görevi” dedi. 

Sosyal sorumluluk projeleri arasında yaşlıları unutmadığını da ifade eden Akgemci; “Bizler ayrıştırıcı değil birleştirici bir yönetim anlayışı toplumun her kesimini kucaklayan hizmetler sunacağız. 

Vatandaşımızın doğumundan ölümüne kadar rahat bir yaşam sürmesi için en üst düzeyde hizmet sunmayı kendimize vazife kıldık. 

Biz buraya siyaset yapmaya değil sizlerin duasını almaya geldik. İnşallah yetkiyi aldığımızda yapacağımız hizmetlerle dualarınızı almak da en büyük temennimiz” dedi. 

Duygulu anların yaşandığı ziyarette Huzurevi sakinleri; “Bizlerin sizden tek istediği arada bir gelmeniz hal hatır sormanız. Dualarımız her zaman sizinle. Çıktığınız yolda başarılar dileriz” dediler.