Kapalı Çarşı ve Kıbrıs Meydanı civarındaki esnafları ziyaret eden Nergiz, halkın büyük ilgisi ile karşılaştı. Özellikle kendisi ile tanışmak isteyen hanımların ilgisi ve destek için birlikte seçim kampanyasında çalışmak istemeleri Nergiz'i duygulandırdı. 

Nergiz, seçim kampanyası boyunca hanımlardan gördüğü ilginin kendisini daha güçlendirdiğini ifade ederek; “Bir hanım olarak gururlanmamak elde değil. Hanım kardeşlerimiz beni bağrına bastılar. Kendilerinden birini yönetimde görmek istiyorlar. ”˜Bizi ancak bizden biri anlar' diyorlar. 

Onların verdiği bu güçle sandıktan zaferle çıkacağız” dedi. 

Esnafların sorunlarını ve beklentilerini bir bir dinleyen Nergiz, anlattığı projeleri ile de sorunlara hâkim olduğunu bir kez daha kanıtladı. 

Kendisine yetki verildiğinde sorunların bir an önce çözüleceğini ifade eden Nergiz; Basiretsiz yönetimlerle vedalaşmanın, hizmete kavuşmanın zamanının geldiğini söyledi. 

Bu güne kadar hizmet alamayan vatandaşların hesap sorma vaktinin geldiğinin de altını çizen Nergiz; “MHP bütün kadroları ile hizmete hazır. Biz bu şehirde yaşayan herkesin sorunlarını çok iyi biliyoruz. 

Hanım kardeşlerimiz evlerinde toplanıp beni çağırıyorlar, dert yanıyorlar. Çözümün bizde olduğunu çok iyi biliyorlar. 

Yine esnafımız, işçimiz, emeklimiz bize gelip hizmete hasret kaldıklarını bu kez MHP diyeceklerini söylüyorlar. 

Vatandaş ihmal edilmiş, yorulmuş. Sorunları hep göz ardı edilmiş. İnşallah biz bütün sorunları çözeceğiz ve en üst seviyede hizmet sunarak, ilçemizi ekonomik, sosyal, kültürel vs. her alanda hak yere getireceğiz” dedi.