MHP Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Av. Neslihan Koca Nergiz, Kılıç Holding Alabalık İşletmeleri Paketleme Tesisinde çalışanlarla bir araya geldi. 
Belediyecilikte yeni bir sayfa açacağını söyleyen Nergiz; “Biz belediyeyi aldığımız andan itibaren yakamızdaki parti rozetlerini çıkaracağız. Partili partisiz herkesin başkanı olacağız. 
Bizim belediyecilik anlayışımız, insanımızın kolaylaştıracak doğumundan ölümüne neye ihtiyacı varsa o hizmetleri eşit şekilde sunmaktır.” Dedi. 

İlçenin sorunlarının üst üste biriktiğine ifade eden Nergiz; “Bu güne kadar mevcut yönetim nasıl olsa bize oy veriyorlar düşüncesi içerisinde en ufak hizmet sunmadı. Özellikle bizim ilçemiz gelişmişlik bakımından çok gerilerde. 

Gelin bu kez bizlere bir şans verin. 5 yılda sadece Kahramanmaraş'ın değil Türkiye'nin örnek ilçesi olacağız. Deneyin, eğer yapamazsak 5 yıl sonra bizi sandıkta cezalandırın” dedi. 
Büyük ekonomik yatırımların olduğu, istihdamın sağlandığı Karacasu Sanayi bölgesinde yolların durumunun çağ dışı olduğuna dikkat çeken Nergiz; yabancı yatırımcıların bu şartlarda gelip yatırım yapmadıklarını yerel yönetimlerin sanayicinin işadamlarının önünü açması gerektiğini söyledi. 

Eğitimden sağlığa her alanda yüz ağartan yüz proje ile ayrıştırıcı değil birleştirici herkesi kucaklayan şeffaf bir belediyecilik anlayışı sergileyerek önce mevcut sorunların çözüleceğini ardından ilçenin tüm değerleri gün yüzüne çıkartılarak gelişmişlikte örnek ilçe olacaklarını söyleyen Nergiz; “Yeter ki siz destek verin. Yerel yönetimlere bir hanım eli değsin.  Hayal ettiğimiz kenti birlikte inşaa edeceğiz” dedi. 

Nergiz, konuşmasının ardından çalışanların sorunlarını yanıtladı. 

Sonrasında Kılıç Holding Alabalık İşletmeleri Direktörü Taner Şeker'den işletme ile ilgili bilgiler alıp ve sorunları dinleyen Nergiz, projelerinden bahsetti. 

Kabulünden dolayı Taner Şeker'e teşekkür eden Nergiz, yetkiyi aldıklarında yatırımcıların destekleneceğini, sorunların giderilip maliyetlerin düşürülmesi yönünde gerekli alt yapının sağlanacağını söyledi. 

Taner Şeker ise; Nergiz'e çıktığı hizmet yarışında başarılar diledi.