AK Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Özsoy, seçim gezileri kapsamında önceki gün İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Süleyman Erayman, Başkan Yardımcısı Av. Yunus Bülbül ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Samimi bir sohbet havasında gerçekleşen ziyarette AK Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Özsoy konuşmasında; "İHH'nın gerçekten yaptığı faaliyet ve çalışmaların takdir topladığını ve artarak çalışmaların devam ettiğini bu nedenle Şube Başkanı Süleyman Erayman ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ediyorum. Nerede bir zulüm varsa, nerede yardıma muhtaç biri varsa, nerede bir mazlum varsa diline, rengine ve dinine bakmadan ilk yardım elini uzatan her zaman İHH olmuştur. Ben bu manada çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyor ve bundan sonraki çalışmalarınızda da üstün başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.  

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Süleyman Erayman ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı olan Mustafa Özsoy'a başarılılar diledi.