Saadet Partisi K.Maraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Gündeş, Oniki Şubat Belediye Başkan Adayı Selim Kale, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı M. Vahdet Sürücü Dulkadiroğlu Seçim Koordinasyon Merkezi'nde yapılan “Seçim Çalışmalarını Değerlendirme Toplantısı” programında Ak Partili'lerin K.Maraş esnaf ve ev ziyaretlerinde, yakalarında Saadet rozetleriyle, Ak Parti'ye Saadet mensubu olarak oy istemelerini eleştiren ve kınayan sözler damgasını vurdu.  

HEYY AKP! SİZİ “SİYASETTE HAYSİYYETE ve AHLAKA” DAVET EDİYORUM!”

Çanakkale Şehitleri'ne saygı duruşu ve Fatiha okunmasıyla başlayan programda konuşan Saadet  Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı  Mustafa Tüten, "Esasında Ak Partili olup Saadet rozeti takarak kapı kapı dolaşan ve üyelerimize SMS göndererek “Biz Saadet Partisi'nden geliyoruz, Genel Merkezin aldığı karar gereğince oyların bölünmemesi için oylarınızı Ak Parti'ye verin" çalışması yapıldığını duyduklarını belirterek kınadı.

İl Başkanı Tüten sözlerinin devamında: “Bu tür oyunlarınız, bir “siyasi ahlaksızlık ve siyasette haysiyetsizliktir.” Ak Partili kardeşlerimizi buradan uyarıyoruz. Siz hala Milli Görüşün sermayesini yiyorsunuz, sakın ha yalana kanmayın. Sizleri Siyasette haysiyete ve ahlaka davet ediyorum. Sizin muhabbet ipinizi kim kesti de, kavga ediyorsunuz. ABD ve Siyonizm programını uygularsanız, kavganız eksik olmaz. Heeyy Sayın Başbakan, Heyy Hocaefendi! Kavgayı bırakın da Kahramanmaraş'ımdaki ABD askerlerinin başında beklediği patriot füzelerini şehrimden alın götürün. Patriot füzeleri ilimizden gitmezse Milli Görüş iktidarında gider. Abdal Halil Ağa'nın, Sütçü İmamların Fransız, İngiliz askerlerini kovduğu ülkeme ABD askerini, füzesini ne hakla getiriyorsun." dedi.

DULKADİROĞLU ADAYI SÜRÜCÜ: BUYRUN AÇIK OTURUMA, PROJELERİMİZİ KONUŞALIM!

Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Avukat Mustafa Vahdet Sürücü, projelerinde “Bayanlara Özel Dinlenme Tesisi” inşa edileceğini belirterek sözlerinin devamında: “Dulkadiroğlu Beyliği'nin adını taşıyan ilçemiz, harabeye dönmüş. Kütüphanesi, taziye evi, sosyal kültürel merkezi, çoğu yerinde asfalt yolu, mesire alanı var. Diğer partilerin adaylarına sesleniyorum. Sayın AKP Adayı Necati Okay, Sayın MHP Adayı Neslihan Koca Nergiz Hanım, Sayın CHP Adayı Ali Zabun'a sesleniyorum. Buyurun açık oturuma, memleketimiz, ilçemiz için projelerimizi konuşalım, tartışalım.” dedi.

“Sudan ucuz su”yla Dulkadiroğlu halkını tanıştaracağını ve Dulkadiroğlu'nu harabe şehir görünümünden kurtaracağını ifade eden Saadet Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Avukat M. Vahdet Sürücü: “Her ay, çevre temizlik, emlak vergisi alınıyor su faturalarıyla. Sosyal belediyecilik böyle olmaz. Milletin sırtına binen, halkın paralarıyla belediye binası yenilenmez. Vergiyi al, ancak adil ol. Bizim iktidarımızda sudan ucuz su olacak. Adalet neymiş, hakkaniyet neymiş, insanlık neymiş, Kahramanmaraş'a ve diğer illere belediyecilik ve yöneticilik anlayışımız örnek olacak.” dedi.

Saadet Partisi'nin programı, K.Maraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Gündeş ve Oniki Şubat Belediye Başkan Adayı Selim Kale'nin konuşmalarının ardından sona erdi. Programa Belediye Meclis Üyesi adayları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, il ve ilçe gençlik kolları, bayanlar ve çok sayıda halk katıldı.