7 Haziran milletvekili seçimlerinde Adana’dan bağımsız aday olan diş hekimi Yasin Türkoğlu’na Diş Hekimleri Odası Adana Şubesi’nden destek geldi.

Diş Hekimleri Odası Başkanı Fatih Güler ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Türkoğlu, seçilmesi durumunda başta kendisi gibi diş hekimi olan meslektaşlarının sorunları olmak üzere Adana’nın içinde bulunduğu sıkıntıları meclis gündemine taşıyacağını belirtti. Bir meslek örgütünün adaylığını kabul etmesinin kendisi için son derece önemli olduğunu kaydeden Türkoğlu, 18 yıllık diş hekimi olduğunu ve meslektaşlarının sorunlarını yakından bildiğini anlattı.
Yasin Türkoğlu, özellikle ağız ve diş sağlığı merkezlerinin içinde bulundukları sorunları ve diş teknisyenlerinin sıkıntılarını gündeme getireceğini söyledi.

Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Fatih Güler de Türkoğlu’nun aday olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, destek vereceklerini söyledi. Adana gibi bir büyükşehirde bağımsız aday olmanın yürek istediğini ifade eden Güler, "Siyasi bir parti ya da örgüt gücünü arkasına almadan bağımsız olarak yola çıkan meslektaşımız Yasin Türkoğlu’na destek olacağız. Kendisine gönülden başarılar diliyoruz." şeklinde konuştu.