Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Mutlu Kaya mesajında şunları ifade etti:

“UMUDUN ADI” OLAN SAĞLIK ÇALIŞANLARININ 14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN
Özünde, karşılıksız hizmet ve fedakârlık olan meslek çalışanlarının başında hiç şüphesiz sağlık personelleri gelir. Istırap içindeyken bile hastasının yardımına koşan, acısını dindirmeden mesaisini bitirmeyen fedakâr hekim ve sağlık çalışanlarımızın bu anlayışını yansıtan örneklere her gün şahit oluyoruz. Kolunda serum ile hasta muayene eden doktorumuzun, yoğun kar ve arazi şartları nedeniyle hastasını evinden alıp sırtında ambulansa taşıyan acil tıp teknisyenimizin, olay yerine biran önce ulaşmak için hayatını ortaya koyan ambulans şoförümüzün gayreti bunlardan bazılarıdır.
Sağlık çalışanlarımız insanımızın sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanabilmesi için var gücüyle çalışmakta , mesleklerini icra ederken karşılarına çıkan güçlüklere aldırış etmeden yılmadan ve yorulmadan hizmet vermeye devam etmektedirler. 
Emeği hiçbir maddi değerle karşılanması mümkün olmayan kıymetli sağlık çalışanlarımıza eşref-i mahlukat olan insan sağlığına sunmuş oldukları katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu vesileyle değerli sağlık çalışanlarımıza sevgi ve şükranlarımı sunar, 14 Mart Tıp Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. Sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam temennisiyle…