3 yıldır birlikte olduğu Mısırlı iş insanı Meedo ile birlikteliklerini nikah masasına taşıyan Şeyma Subaşı, birlikte gittikleri Japonya’da 6.1 şiddetinde depreme yakalandı ve o anları anlattı.

mee
Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından yaptığı paylaşımlar ile gündem olan Acun Ilıcalı’nın eski eşi ve kızı Şeyma’nın annesi Şeyma Subaşı, 3 yıldır Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile aralarındaki ilişkiyi bu ayın başında evliliğe dönüştürdü. Meedo ve Şeyma Subaşı düğünde tercih ettiği gelinlik ve davetli listesi ile adından oldukça söz ettirmeyi başarıştı. Düğünün ardından Japonya’ya giden çift kaldıkları otelde 6.1 şiddetinde bir deprem yaşadı. Subaşı’nın deprem hakkında yaptığı paylaşım yine gündem oldu.

seyma-subasi-deprem (1)
Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan, yaptığı paylaşım ve yaşayış tarzıyla adından sıkça söz ettirerek gündem olmayı başaran Şeyma Subaşı, kocası Meedo ile birlikte gittikleri Japonya’da kaldıkları otelde büyük bir depreme yakalandı. Bu durumun ardından yaşadığı anları aktaran Şeyma Subaşı, yaptığı paylaşım ile yeniden gündem oldu!

ÇOK ŞEY VAR AMA SÖYLEMEYECEĞİM
Yaptığı paylaşım ile yeniden günde olan Şeyma Subaşı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“6.1 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Depremi 2 dakika önceden haber verdiler. Kaldığımız otel başlı başına yarı bir boyut zaten. Sallantıyı baya hissettik ve sonra durdu. Burada herkes bu durumu normalleştirmiş. Burası nasıl bir ülke ya? Neyse… Söylenecek bir sürü şey var ama söylemeyeceğim.”