UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş karşılaşmasında Ukrayna'da Shakhtar Donetsk ile karşılaşacak olan Fenerbahçe bu dev maçı kazanarak tur atlamak istiyor. Peki Shakhtar Donetsk - Fenerbahçe maçı ne zaman oynanacak, saat kaçta ve hangi kanalda şifresiz olarak yayınlanacak? İşte Fenerbahçe Shakhtar Donetsk maçı hakkındaki tüm bilgiler, canlı izlenebilecek şifresiz kanalların listesi...

Shakhtar Donetsk - Fenerbahçe karşılaşması 5 Ağustos Çarşamba günü Lviv Arena'da TSİ 21.45'te başlayacak. Ve Digitürk 203 numaralı kanaldan canlı olarak yayınlanacak.

Futbolseverler karşılaşmayı Digiturk üzerinde yayın yapan 203 numaralı kanaldan izleyebilecek. Digiturk paketlerinde Lig TV olan üyeler de bu karşılaşmayı, diğer üyeler gibi 30 TL vererek izleyebilecekler. Maçın ücretli olmasına tepki gösteren taraftarların son ana kadar maçın şifresiz olması yönünde mücadele ettikleri ancak yayıncılı kuruluştan gelen açıklama ile bu taleplerin son bulduğu öğrenildi.

KARŞILAŞMAYI ÜCRETSİZ OLARAK YAYINLAYACAK KANALLARIN LİSTELERİ İÇİN DEVAMLI GÜNCELLENECEK OLAN HABERİMİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ! 

1- Mücadeleyi "Kanal Ukraine" naklen şifresiz yayınlayacak. - 
 kanalukraina.tv/online/


İşte Shakhtar Donetsk - Fenerbahçe maçını canlı olarak yayınlayacak olan Digitürk'ten bu dev karşılaşma hakkında yapılan açıklama;

"5 Ağustos gecesi oynanacak Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 3’üncü ön eleme rövanş maçı heyecanı Digiturk 203/399 no’lu kanalların yanı sıra www.digiturkplay.com.tr adresi üzerinden 30 TL’ye sporseverlerle buluşacaktır. Bu heyecan dolu maç ayrıca yurtdışında da www.digiturkplay.com üzerinden satın alınarak izlenebilecektir.

Söz konusu maçın yayın hakları diğer yayın içeriklerimizden farklı olarak ayrıca satın alındığı ve statü gereği halihazırdaki spor paketlerimiz dışında yer aldığı için, yeni bir spor içeriği olarak ücretlendirmeye tabii tutulmaktadır. Bu husus geçtiğimiz senelerde oynanan Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarının yayınlarında da benzer şekilde uygulanmıştır.Ücret konusunda belirlenen rakam ise; Lig TV üyesi olmayan sporseverlerin “izle öde” sistemi ile 3 büyük takımın Anadolu takımlarıyla yaptığı herhangi bir maçı izlemek için ödediği ücrete tekabul etmektedir.”

Saygılarımızla.”

FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE NASIL TUR ATLAR?

Fenerbahçe, maçta alacağı her türlü galibiyet ve gollü beraberlikte (1-1, 2-2, 3-3 vb.) tur atlayan taraf olacak. Shakhtar Donetsk'in tur atlaması için mutlaka kazanması gerekiyor.

Rövanş maçının da 0-0 sona ermesi durumunda ilk olarak 15'er dakikalık 2 uzatma devresi oynanacak. Uzatma dakikalarında da eşitliğin bozulmaması durumunda tur atlayan takımı seri penaltı atışları belirleyecek.



FENERBAHÇE'DEN 5 AĞUSTOS ÇARŞAMBA GÜNÜ OYNANACAK SHAKHTAR MAÇI İLE İLGİLİ YAPILAN UYARI AÇIKLAMASI


"28 Temmuz Salı akşamı ev sahibi olduğumuz UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu ilk maçında kulübümüz ve taraftarımız “Müsabaka organizasyonu ve seyirci davranışları” bakımından UEFA’dan tam not almıştır. 
 
Takımımızın 5 Ağustos Çarşamba günü oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nun rövanş maçı olan ve “Seyirci Davranışları” ile ilgili olarak UEFA’dan tam not almamız gereken Shakhtar Donetsk karşılaşması, UEFA tarafından “Yüksek Riskli Maç” olarak belirlenmiş ve maç için atanan UEFA Delegesi’ne eş olarak UEFA Güvenlik Temsilcisi bu maç için görevlendirilmiştir
 
Bilindiği üzere 2012/2013 sezonunda oynadığımız UEFA maçlarında evimizde ve deplasmanda yaşanan önemli disiplin ve güvenlik ihlalleri sebebiyle kulübümüz çok ciddi yaptırımlara ve para cezalarına maruz kalmış, kulübümüzle ilgili yaşanan bu olaylar nedeniyle UEFA müsabakalarından ihraç kararı verilmiş ve kulübümüzün cezası, benzer olayların bir daha yaşanmaması koşuluyla ERTELENMİŞTİR.
 
Shakhtar Donetsk - Fenerbahçe SK karşılaşmasında yaşanabilecek en ufak bir disiplin ve güvenlik ihlali, takımımızın emin adımlarla yürüyeceğine inandığımız Avrupa yolunda geri dönülemez bir yaptırıma sebep olacak, takımımız Avrupa’dan MEN EDİLME tehlikesiyle karşı karşıya kalacaktır.
 
Bu nedenle, taraftarlarımızın biletli seyircisi olduğu Shakhtar Donetsk karşılaşması sırasında güvenlik ve disiplin kurallarına dikkatle uyulması, bu kurallara aykırı eylemlerde bulunabileceklere engel olunması ve gerektiğinde ilgili güvenlik birimlerine bilgi verilmesi, takımımıza 90 dakika vereceğiniz eşsiz desteğin yanında hayati bir önem taşımaktadır. 
 
Taraftarlarımızdan her maçta olduğu gibi bu maçta da beklentimiz:
 
*90 dakika boyunca, bitmez tükenmez bir destekle takımımızın arkasında olunması,
*Merdiven boşluklarında oturulmaması,
*Maç öncesi, maç sırasında ve maç sonrasında sahaya girilmemesi,
*Hiçbir şekilde, siyasi içerik barındıran ya da siyasi içerik çağrıştıran slogan atılmaması, pankart, flama ve benzeri gibi objelerin stada getirilmemesi,
*Sahaya kesinlikle yabancı madde atılmamasının sağlanması,
*Maytap, meşale ve bu tür yanıcı ve yaralayıcı maddelerin kesinlikle kullanılmaması, kullananların engellenmesi ve bu konuda direniş gösterenlerin ivedilikle güvenlik birimlerine bildirilmesi,
*Yerel güvenlik birimleri ve stadyum yetkilileriyle koordineli hareket edilmesi,
*Rakip takım taraftarlarının olası provokasyonuna karşı sakin kalarak SADECE VE SADECE FENERBAHÇEMİZE DESTEK OLMANIZDIR.
 
Yüksek riskli maç kategorisinde değerlendirilen ve UEFA Delegesine eş olarak UEFA Güvenlik Temsilcisi atanan maç için biletsiz taraftarların stat etrafında bulunan kontrol noktalarına ve stat içerisine kesinlikle alınmayacağını belirtir, konu ile ilgili taraftarlarımızın hassasiyet göstermelerini ve yalnızca takımımıza destek olmalarını önemle rica ederiz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"



SHAKHTAR DONETSK MAÇI HAZIRLIKLARININ İSTANBUL ETABI TAMAMLANDI

Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk maçı hazırlıklarının İstanbul etabını sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki çalışma saat 10.00’da başladı ve 1 saat 45 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Kanat organizasyonları ve şut çalışmalarıyla devam eden antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Samuel Holmen ve Ertuğrul Taşkıran tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü.

Bu antrenmanla Shakhtar Donetsk maçı hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan Fenerbahçe, 4 Ağustos Salı günü (yarın) saat 11.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla maçın oynanacağı Ukrayna’nın Lviv şehrine uçacak. 

Fenerbahçe maç öncesi son antrenmanı ise Lviv Arena’da gerçekleştirilecek. Yarın saat 19.30’da başlayacak antrenmanın ilk 15 dakikası da basına açık olacaktır.



FENERBAHÇE LVİV'DE


UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında, 5 Ağustos Çarşamba günü, Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımı ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, müsabakanın oynanacağı Lviv kentine ulaştı.

Bugün saat 11.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel bir uçakla Lviv’e hareket eden kafile, 14.30 sularında bu kente vardı. Takımı havalimanında karşılayan taraftarlar, Teknik Direktör Vitor Pereira’ya da çiçek armağan etti. Taraftarların yoğun ilgisi ile karşılanan oyuncular, konaklayacakları otele geçerek dinlenmeye çekildi.

Teknik Direktör Vitor Pereira, bir oyuncu ile birlikte, bugün saat 19.00’da, Lviv Arena’da bir basın toplantısı düzenleyecek. Maç öncesi takımıN son antrenmanı,  Lviv Arena’da saat 19.30’da başlayacak ve ilk 15 dakikası basına açık olacak. Kafilede yer alan oyuncular ise şöyle:

Volkan Demirel, Fabiano Riberio, Erten Ersu, Bruno Alves, Simon Kjaer, Abdoulaye Ba, Michal Kadlec, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Şener Özbayraklı, Raul Meireles, Josef De Souza, Mehmet Topal, Uygar Mert Zeybek, Diego Ribas, Mehmet Topuz, Alper Potuk, Miroslav Stoch, Luis Nani, Moussa Sow, Jose Fernandao ve Robin van Persie.