Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Güven Kuzu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu öncülüğündeki oda ve borsa başkanları heyetiyle, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ı ziyaret ederek istişarede bulundu.
Ziyaret ile ilgili bilgi veren STSO Başkanı Kuzu, camia olarak Cumhurbaşkanlığı külliyesinde bir araya geldikleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile istişare ettiklerini, 15 Temmuz darbe girişimine karşı ilk gün milli iradenin yanında durarak milletin emrinde olduklarını dile getirdi. Kuzu, "FETÖ’nün darbe girişiminin ortaya çıkmasıyla birlikte, demokrasiden ve milli iradeden yana olan tavrımızı ilk gün gösterdik. İlk andan itibaren darbenin karşısında, milli iradenin yanında durup, bundan sonra da devletimizin yanında, milletimizin emrinde olacağız. Hep beraber daha güvenli bir ülke ve daha güvenli bir ekonomiye kavuşacağımıza inanıyoruz. Bu süreçte bize düşen görev, millete ve devlete bağlılıktır. Ülkemizin birliğine, kardeşliğimize ve demokrasimize düşman olanların da karşısında dik durmaktır" dedi.
Kuzu, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu başkanlığındaki oda ve borsa başkanlarıyla Başbakan Binali Yıldırım’la da görüşerek istişarelerde bulunduklarını aktardı.