Simpsonlar, dünyayı derinden etkileyen büyük olayları önceden tahmin etmesiyle dikkat çekiyor. Mesela Donald Trump'ın ABD başkanı olacağı gibi birçok politik ve sosyal olayı önceden bildi.

Bununla da sınırlı kalmayan dizi teknolojik gelişmeler ve daha pek çok güncel olayı da tahmin ediyor.

Son olarak 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş depremini bilen ve herkesi şaşkına çeviren diziyle ilgili şimdi yeni bir detay daha ortaya çıktı. Meğer Simpsonlar, beklenen Marmara depremine de geçmiş bölümlerinde yer vermiş...

İstanbul'da 13 Yaşındaki Kıza Tecavüz Davasında Bakanlıktan Açıklama! İstanbul'da 13 Yaşındaki Kıza Tecavüz Davasında Bakanlıktan Açıklama!

MARMARA DEPREMİNDE KAÇ KİŞİ ÖLECEĞİNİ BİLE SÖYLEDİLER
Şimdilerde sosyal medyada dolaşan iddialarda, dizinin bir bölümünde Marmara depremiyle ilgili detaylar olduğu dikkat çekti. Bölümde bir haber spikeri Marmara depremi olduğunu belirterek şöyle bir sunum yapıyor: “Depremin yaşandığı bölgede 46 bin üzerinde vatandaşın öldüğü bir deprem daha gerçekleşti ve ülkenin acil durum Ajansı depremin 6.3 büyüklüğünde olduğunu belirtti.”

simpsonlarin-korkunc-turkiye-kehaneti-4

Bu iddiaların yer aldığı bölüm ise The Simpson 16. sezon "Mobile Homer" adlı 13. bölümdür. Bölümün orijinal yayın tarihinin ise 20 Mart 2005 olduğu belirtildi.

KAYNAK: KARAR