FETO Terör Örgütünün 15 Temmuz tarihinde yapmış olduğu Darbe Girişiminden sonra Cizre’de Ümmet Nöbeti başlatan Hüda-Par ilçe Başkanı Ahmet Elçin, bu olay Ak Parti Meselesi değil, bütün bir milletin, Müslümanlığın ve Ümmetin meselesidir” dedi.
Cizre Hür dava Partisi İlçe Başkanı Ahmet Elçin, darbe girişime karşı Ümmet Nöbeti başlattıklarını ve en son Feto Terör Örgütü mensubu tutuklanıp cezalandırılıncaya kadar halkımızın ümmet nöbetinde olacağız dedi.
15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminin ardından darbe girişimine karşı yapılan bütün etkinliklerde rol alan Cizre Hüda-Par ilçe başkanlığı, darbeye karşı Ümmet Nöbeti başlattı. Kale Mahallesinde bulunan teşkilat binası önünde bir araya gelen Hüda-Par üyeleri darbe girişimi sırasında şehit olan güvenlik görevlileri ve vatandaşlar için Kuran’ı Kerimden ayetler okuyup, dua ettiler. Akabinde imamlar tarafından Peygamber Efendimize yönelik darbe girişiminin nasıl bertaraf edildiği ve en son yaşanan darbenin nasıl sonuçlandığı Kuran’dan kesitler verilerek anlatıldı.
İlçe genelinde başlatılan Ümmet Nöbeti ile ilgili kısa bir açıklama yapan Hüda-Par İlçe Başkanı Ahmet Elçin, Darbe girişiminden bu yana meydanlardayız ve meydanlardan çıkmadık.Bu bir ümmet nöbetidir.Bu nöbette de her zaman halkımızın yanındayız ve üzerimize düşen ne varsa yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.Bu mesele Ak Parti Meselesi değil,bütün bir milletin,Müslümanlığın ve Ümmetin meselesidir” dedi.
Elçin,”En son FETO Terör Örgütü Mensubu tutuklanıp cezalandırılıncaya kadar halkımızın Ümmet Nöbetinde olacağız “dedi