Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 97’üncü yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Abdulkadir Hastaoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 97’inci yıl dönümü nedeniyle yayınladığı mesajında, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, dünyanın bütün başarılarını hak eden Türkiye’mize, aziz milletimize ve sevgili gençlerimize kutlu olsun" ifadelerini kullandı.
Başkan Hastoğlu mesajının devamında şunları kaydetti.
"Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde verilen kurtuluş mücadelesinin güç kaynağı milletimizin iradesi olmuştur. Bugünde bu duyguların yaşatılması için hepimize özellikle de Atatürk’ün Cumhuriyet’i emanet ettiği gençlerimize büyük görevler düşmektedir. Aziz şehitlerimizin canları pahasına savundukları bu vatan üzerinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği, istiklal şuuruyla yetişen sizlere emanet edildi. Sizlerin en iyi şekilde yetişmeniz, çağın gerekleri doğrultusunda nitelikli bir eğitim almanız devlet ve millet olarak en önemli amacımızdır. Öncelikle her türlü kötü alışkanlıklardan uzak olarak, birlik ve beraberliğinizi korumalı, içinde bulunduğumuz dünyanın gittiği istikameti doğru anlayabilmek için, bilgiyi aramalı, araştırmalı ve daha çok okumalısınız. Gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olarak milletimizi çağdaş uygarlık seviyesine taşıyacak olan sizlere güvenimiz sonsuzdur."