Aras, Kervanhan Tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.
24 saat hizmet veren bir sağlık örgütü olduklarını dile getiren Aras, bir STK olarak Kahramanmaraş'ın sosyal hayatına katkılarını anlattı.

Kahramanmaraş'daki eczanelerin dünyadaki gelişmelerin tamamından haberdar olmasını istediklerini dile getiren Aras, "Dünyadaki eczacılık sistemi kendini nasıl yeniliyorsa, hangi gelişmelere ayak uyduruyorsa, hangi sistemlerden yararlanıyorsa, biz onu hemen Kahramanmaraş'a getireceğiz. Kahramanmaraş'taki tüm sağlık sorunlarıyla ilgileneceğiz, obezite ve sağlıklı ilaç kullanımı ile ilgili sürekli bilgi vereceğiz" dedi.

Yönetimlerinde siyasi alandaki her görüşten insana yer verdiklerini dile getiren Aras, "STK'nın başına gelen insanlar burayı kendisine siyasi hesaplaşma alanı olarak görüyor. Bu yanlışı kıracağız ve kentimize iyi hizmetler yapacağız" ifadelerini kullandı.

Aras, her zaman devletin yanında yer aldıklarını ve alacaklarını belirtti.

Sosyal sorumluluk projelerinden de bahseden Aras, "Sosyal alandaki çalışmaları kabul ediyoruz. Bu alanda önemli bir ilaç firması bir mama dağıtım projesini bizimle paylaştı. Konteynerdeki gecikmeden dolayı mamaları zayi olacaktı. Görüşmeler sonlandırılırsa 15-20 bin mama Suriyeli çocuklara dağıtılacak" diye konuştu.

Aras daha sonra gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.