KALİDA İnşaat Komisyonu Başkanı İbrahim Çakmak, ziyarette yaptığı konuşmada, dernek olarak siyasi ve etnik bir ayrım yapmadan küçük ve orta büyüklükteki işletmelere destek olduklarını belirtti. Derneğin faaliyetleriyle ilgili de bilgiler veren çakmak, “Bir anlamda ekonominin lokomotifi olan küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin zorunlu olarak üye olmak zorunda oldukları meslek odalarının haricinde gönüllü üye olup mesleki anlamda destek görebilecekleri bir platform oluşturduk. İş adamlarının zorunlu olarak üye oldukları meslek odalarının haricinde onları gönüllü olarak birleştiren, iş ilişkileri kurmalarına ön ayak olan bir oluşumuz. Derneğimize üye olmak için tek kıstasımız vergi levhası ve düzgün ticaret ahlakıdır.” dedi.

Sanayi Bakanlığı ve diğer ilgili kuruluşlarla da sürekli iletişim halinde çalıştıklarını ifade eden Çakmak, Kahramanmaraş SMMM Odası Başkanı Arif Şen`e yeniden Başkan seçilmesinden dolayı tebrik etti. Başkan Arif Şen ve ekibinin  SMMM Odasına büyük katkılar sağladığını ve devam ettirilen hedeflerin de yeni süreçte tamamlanacağına inancının tam olduğunu belirten Çakmak,  birlik ve beraberlik içinde yeni dönemde bir çok projenin gerçekleşmesini istediklerini belirtti. 

Kahramanmaraş SMMM Odası Başkanı Arif Şen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kahramanmaraş SMMM Odası ola¬rak büyük bir odayız. Bu şehrin ekonomisinden, mali danışmanlığından sorumlu kurumlar olarak siz değerli iş adamlarımızla eğitimi esas alarak iletişim içinde çalışmak, ortak projeler geliştirmek, Kahramanmaraş'ın gelişmesindeki sorumluluğumuz noktasında çok önemlidir. Bizler, özellikle de ekonomik hayatta etkin olan sivil toplum kuruluşları bu anlamda durağan olamayız, bir şeyler üretmek zorundayız. Bu bağlamda bizler de sizin gibi derneklerimizle çalışmalar yapmak için hazırız." diye konuştu.