AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir’i İl Başkanlığı döneminde, dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un yıktığı iddiaları konuşuluyor.

Köşe yazarının iddiası şu yönde; “ Fatih Mehmet Erkoç, kendi partilisi dönemin il başkanını alaşağı etmek için gece yarısı bir milletvekilini aracıyla Ankara’ya gönderiyor “ ( Dönemin il başkanı Ahmet Özdemir )

Daha sonrasında Fatih Mehmet Erkoç’un Kahramanmaraş’taki Kongre gecesinde, il başkanını devirmek için Ankara’da kendisine yakın milletvekilleri ile birlikte kumpas kurup, aleyhine iftiralar dosyası hazırlandığı iddia ediliyor…

Şimdi ilgili kişilerin aşağıdaki soruların, cevabını vermesini istiyoruz.

Önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, neden veya hangi sebepten dolayı Ahmet Özdemir’i görevinden etmek istemiştir ?

Köşe yazarının bahsettiği, Erkoç'a yakın olan Milletvekilleri kimler ve bu konu hakkında açıklama yapacaklar mı?

Özdemir’i devirmek için hazırlandığı iddia edilen dosyaların içerisinde ne vardı?

Bu dosyaların içerisinde ne olduğunu, kamuoyunun bilmesi gerekmiyor mu ?

Köşe yazarının bahsettiği gibi, hazırlanan bu dosyaların içerisinde asılsız iftira belgeleri mi var ? Yoksa gerçek mi...

Edindiğimiz bilgilere göre, ilerleyen günlerde dosya içeriği hakkında bazı siyasiler tarafından açıklama yapılacak. 

AK Parti Kahramanmaraş Teşkilatında güç savaşı mı var ? 

Ortaya çıkan iddialar sonrası, milletvekilleri ve diğer siyasiler bu güç savaşında tüm kozlarını kamuoyunun dahi görebileceği şekilde oynamaya başladı. 

Güç savaşında kim kimi döver, kim kimi yener, kim kimi yıkar bilemeyiz ama tek bir şey merak ediyoruz “ Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Kahramanmaraş’taki güç savaşından bilgisi var mı?

Bizce var… ve birkaç gün içerisinde gerekli müdahaleyi sağlayacağına inanıyoruz...

Konu hakkında ilgili kişiler, açıklama yapma hakkına sahiptir. Her türlü açıklamaları, Haber46 tarafından kamuoyuna duyurulacaktır.