CHP Genel Başkan yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ve CHP Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş, Kahramanmaraş'ta yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Öztunç ve Ateş sosyal medyadan paylaştıkları fotoğraflarla, Erdoğan'ın 10 Eylül'de yaptığı Kahramanmaraş mitingine katılımın çok düşük olduğunu iddia ettiler. Bu iddialara ise Ak Parti teşkilatlarının cevabı sert oldu. Ak partililer sosyal medyadan iki farklı fotoğraf paylaştılar ve YALAN ibaresini kullandılar.

ALİ ÖZTUNÇ'UN PAYLAŞTIĞI O FOTOĞRAF

Yukarıdaki fotoğrafı paylaşan Ali Öztunç, "Tayyip Erdoğan’ın Kahramanmaraş mitinginin gerçek fotoğrafları bunlar. Televizyonların kamera oyunlarıyla kalabalık gösteremeye çalıştığına aldanmayın. Gerçek bu." ifadelerini kullandı.

CHP'li Ali Öztunç'un paylaştığı fotoğrafın üzeirne YALAN yazan Ak Parti İl Başkanı Fırat Görgel'de gerçek fotoğrafın çok kalabalık olduğu iddia etti. Görgel yaptığı açıklamada "Henüz tören başlamamışken çekilen bir fotoğrafla yalan ve iftira siyasetine devam ediyorsunuz ne yazık ki. Milletimiz herkesi çok iyi biliyor, tanıyor. “Erdoğan Sevgisi” zorunuza gidiyor biliyoruz ama ülkemiz gerçekleriyle yüzleşmeniz gerek." ifadelerini kullandı.

ALİ ÖZTUNÇ'TAN VİDEOLU CEVAP

Ak Parti İl Başkanı Fırat Görgel'in ve Ak Partililerin kendisini yalan söylemekle suçlaması üzeirne Ali Öztunç bu defa da sosyal medyadan Fırat Görgel'i etiketleyerek bir video paylaştı ve "Fotoğraflar ikna etmediyse al sana video  şu 106 açılıs meselesine de sonra gireceğiz. Gerçekte neler açılmış? ne zaman açılmış? Tek tek . Görüntüleriyle..." dedi.

İŞTE O VİDEO