Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde AK Parti Andırın Belediye Başkan Aday Adayı A.D, ile Andırın Belediye başkan Baki Tazcan arasında kavga çıktığı iddiasıyla ilgili haberimize açıklama geldi.

Haber merkezimize gelen ihbarda Ak Parti Andırın Belediye Başkan aday adayı A.D. ve taraftarlarının Belediye Binasına gelerek Andırın Belediye başkan Baki Tazcan ile tartıştığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan Baki Tezcan "Kesinlikle kavga veya büyük bir polis müdahalesi olmadı. Bir yanlış anlaşılma dan kaynaklanan sorundan dolayı algı oluşturulmaya çalışıldı. Kavga etmedik aksine belediyemizin önünde arkadaşları karşıladım ve makamımda problemi çözdük. Gelen kişiler benim dostlarım görüşme sonrasında kol kola girerek yemeğe geçtik. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum ' dedi.

Haber Merkezimizi arayan A.D. ise yaptığı açıklamada şunları söyledi... "Kahramanmaraş’ın Andırın İlçe Belediyesinde Aday Adayı A.D. ve Mevcut Belediye Başkanı arasında Kavga ve tartışma çıktığına ilişkin yaptığınız haber gerçeği yansıtmamaktadır. Bazı kişilerin normal bir ziyareti  abartarak yanlış algılamaları sonucu bazı çevrelerin olayı bir kavga şeklinde yansıtmaları üzücüdür.

   Söz konusu ziyarette hiçbir tartışma yada kavga söz konusu olmadığı gibi, Emniyet güçlerinin de müdahalesi olmamıştır. Kamuoyuna farklı şekilde  haber sitenizdeki  yapılan bu haber niteliğindeki uydurma sözler ve tartışmalar hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Bilgilerinize ". A.D.