Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Göksun ilçesine bağlı köylerde gezi ve incelemelerde bulundu.

Beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Cevdet Kabakcı, Av. Hasan Kara, Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan ve Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte Göksun'a bağlı Yantepe, Saraycık, Karaahmet, Hacıömer ve Mehmetbey köylerini ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, aynı zamanda çocukların ilgi odağı oldu ve onlara çeşitli hediyeler dağıttı.

Köylerdeki gezi ve incelemelerine ilişkin bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz: “Kafkas Kültür Derneği Başkanı Lisan Alkış ve arkadaşları bizleri davet ettiler. Bu güzel yerleri görmemize vesile oldular. Kahamanmaraş-Göksun arası 80 km ama biz bu güzelliklerin bir çoğunu daha önce hiç görmemiştik. Bu gezi vesilesi ile bu harika yerleri gördük. Bu tür mekanlarımızın tanıtılması lazım. Biz bu konuda elimizden gelen çaba ve gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

Bu arada Hacıömer Köyü'nde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Mehmet Sağlam ve Göksun Belediye Başkanı Ramazan Hurç'ta karşılaşan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz bir süre sohbet ettiler.