Ak Parti Andırın Belediye Başkan Aday Adayı Ayşegül Doğan, Andırın’da saha çalışmalarından fırsat bulduğu anlarda il merkezindeki ziyaretlerine de aralıksız devam ediyor. Doğup büyüdüğü memleketi için yollara düşen Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Ak Parti Andırın Belediye Başkan Aday Adayı Ayşegül Doğan, ilçesine bir birinden önemli hizmetler yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Doğan, seçilmesi halinde Büyükşehir Belediyesi ile iyi diyaloglar kurarak ilçesindeki eksikleri birlikte yapabileceklerini dile getirdi.

Andırın için oluşturduğu projeleri Erkoç’a da teslim eden Doğan, Başkan Erkoç’tan olumlu cümleler duymasının motivelerini artırdığını belirtti. Doğan; “Kahramanmaraş Büyükşehir statüsüne alındıktan sonra merkezle birlikte kırsal yerleşim yerleri de kalkınmaya başladı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Andırın’a çok iyi hizmetler yaptı. Şimdi hedefimiz bu hizmetlerin daha da artırmak. Andırın için oluşturduğumuz 42 fiziki, sosyal ve kültürel projeleri Başkanımıza sunduk, başkanımız projeler karşısında mutlu oldu. İnşallah bu göreve geldiğimizde Büyükşehir Belediyemizle diyalogumuzu artırıp kırsalla birlikte ilçe merkezimizi de daha da geliştireceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımızın niyeti kentimizi dünya şehirleri arasına girdirmek, bizde aynı hedefle yolumuza devam ediyoruz.” Dedi.

Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan Ak Parti Andırın Belediye Başkan Aday Adayı Ayşegül Doğan, Andırın’ın gelişimi için ziyaretlere devam edeceğini, Başkan Erkoç’u ziyaretinin ardından tekrar ilçeye giderek çalışmaya devam edeceklerini belirtti.