CHP Adana İl Başkanı Burhanettin Bulut, milletvekili seçimlerinde halkın gereken sağduyuyu göstereceğine ve AK Parti’nin ülke yönetimindeki kötü gidişine son vereceklerine inandıklarını söyledi.

Burhanettin Bulut ve CHP Adana İl Teşkilatı’nın yeni yönetimi, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni (ÇGC) ziyaret ederek Başkan Cafer Esendemir ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. AK Parti ekonomisinin kırılgan bir döneme girdiğini, iç güvenlikle ilgili sıkıntıların her geçen gün daha da arttığını aktaran Bulut, ne olduğu anlaşılamayan 'çözüm süreci' ile ilgili olumlu bir gelişme yaşanmadığını ifade ederek, Türkiye’nin güven ve istikrar ortamından uzaklaştırıldığını anlattı.

Türkiye genelinde yaşanan sıkıntının Adana’da da daha ağır bir şekilde kendini gösterdiğini vurgulayan Bulut, bölgede işsizliğin artığını ve nitelikli işgücünün kenti terk ettiğini söyledi.
İnsanların yüzde 80’inin üstündeki bir bölümünün mutlu olmadığını ifade eden Bulut, CHP’nin haksızlığa uğrayan, ülkenin geleceğinden endişeli olan, cumhuriyetin değerlerine sahip çıkan herkese sahip çıktığını vurgulayarak, "Halk gereken sağduyu ile hareket edecek ve bunun karşılığını göstererek AKP’yi sandıkta cezalandıracaktır. AKP iktidarına karşı olan her kesimin oyuna talibiz." dedi. Kadınların siyasette daha aktif görev almaları ve temsil oranlarının artırılmasının mücadelesini verdiklerini kaydeden Bulut, solun evrensel değerlerde birleşerek seçimlerden güçlenerek çıkacağını söyledi.

CHP İl Başkan vekili Gökhan Yağ ve başkan yardımcıları Nazlı Pınar Ünlü, Erdal Biber ve Bülent Avcu’nun da katıldığı ziyarette ÇGC İkinci Başkanı Sait Güleç, Genel Sekreter Ömer Üney, yönetim kurulu üyeleri Sabit Özkeser, Mutlu Mete, Aliye Gültekin ile Basri Baş hazır bulundu.